MENU

Thule: “Bring your life!”

Jij koopt wasmiddel, deze wasmachine doet de rest

oktober 10, 2019 reageren (2) Views: 1022 Gadgets Larissa Hendriks

Wat zit er nou in die handtasjes? Is het dit spannende speeltje?..

Mannen, vandaag is de dag dat jullie een kijkje krijgen in het bijzondere onderdeel aan de arm van een dame: de handtas. Het is namelijk International Handbag Day, en dat schreeuwt om een artikeltje. En vrouwen ook opgelet: want in dit artikel belichten we een hele speciale ‘lippenstift’ die jij hoogstwaarschijnlijk als nieuw vast item in je handtas hebben wil.

Wat komt er bij jou in je op als je denkt aan de handtas van een vrouw? Mannen denken er wellicht anders over dan vrouwen, maar vaak komt het wel neer op de essentials als beauty producten, cosmetica en al die troep. Even in een paar seconden op de wc opfrissen, neusje poederen, maar stel je nu eens voor dat je als vrouw een sexappeal booster bij de hand hebt, in de handtas…

Een spannend speeltje…

Een nieuw verfijnd, sexy, gewaagd speeltje in de vorm van een lippenstift: Mia 2! Direct plezier gegarandeerd wanneer je het even voelt tintelen beneden… Dit spannende seksspeeltje draag je zonder schaamte mee in je handtas, want het ziet eruit als een lippenstift! Niemand hoef je dus iets uit te leggen. Ook niet wanneer je bezig bent, want dit speeltje weet hoe die stil moet zijn. En voordat je het weet loop jij met een glow en sparkle de wc van het restaurant weer uit. Niets aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw die weet hoe ze met haar sexappeal omgaat.

Is het een lippenstift?

Misschien kan je het je wel voorstellen, maar als jij ieder moment, waar en wanneer je het maar nodig hebt, jezelf kan plezieren. Dan krijgt je zelfvertrouwen met deze Mia 2 zeker een boost. Gewaagd, sexy en uiteraard: die independent woman. Mia 2 is een lippenstift-look-a-like speeltje en is ondanks zijn kleine formaat krachtig en kan via USB worden opgeladen. Je kan genieten van wel 6 vibratiestanden. Deze wil je vanaf nu altijd bij je hebben, een nieuw onmisbaar item in je handtas. Vergeet vooral die oplader niet!

Dit speeltje mag dan op een lippenstift lijken, maar eigenlijk is het een lippenspeeltje voor lippen heel ergens anders…