MENU

Een avond vol verrassende verlangens in Supperclub Amsterdam…

Ever Evolving Talks by Calik Denim schijnt wederom een...

oktober 8, 2019 reageren (0) Views: 1400 Events Brian Hendriks

Iedereen vermaakt zich 21 december op Valhalla festival

Het is herfst, het wordt kouder en de tijden om meer binnen te zitten zijn aangebroken. Wachtend op de warme chocomel met slagroom terwijl de proefperiode van Disney plus al aanstaat om alle Disney klassiekers opnieuw te bekijken. Heerlijk! Maar niet op 21 december, want dan is Valhalla festival terug in de RAI Amsterdam! En wij hebben gehoord dat het Circus weer alles uit de kast haalt…

De achtste editie van Valhalla festival staat weer voor de deur. Ruim twee maandjes afzien en dan mogen we op 21 december weer losgaan in de RAI Amsterdam. Het Valhalla circus zorgt weer voor een onvergetelijke ervaring.

Onvergetelijke ervaring

Het naar een circus omgetoverde RAI Amsterdam wordt gegarandeerd een spektakel. Met kleurrijke decors opgezet in wel liefst vijf zalen als The Maze, The Carroussel en The Theatre komt geen enkele bezoeker plezier te kort. Valhalla Festival heeft dit jaar een speciale show gepland staan waarbij De Sluwe Vos back to back gaat draaien met zijn Engelse maat Mella Dee. Benny Rodrigues heeft een 90’s Guilty Pleasure set voorbereid en grootheden als Sam Paganini, Bakermat en Sam Feldt zijn ook van de partij. Samen met rondvliegende acrobaten en overweldigende kermisattracties wordt jouw kerstvakantie perfect ingeluid!

Waar en hoe krijg je tickets?

De ticketverkoop is al van start gegaan en de early bird tickets zijn alweer uitverkocht. Op dit moment zijn er reguliere tickets, groepstickets en CJP tickets over. Zo komt die CJP pas toch nog een keer van pas! Kijk voor meer informatie over de tickets van Valhalla op de website van Valhalla.

Ja, iedereen moet komen!

Inderdaad, je vrienden en vriendinnen hebben geen excuses meer om niet te komen! Valhalla is groot en breed genoeg voor iedereen, dus al je vrienden kunnen mee. Ook die ene vriend die alleen naar feesten gaat waar Tino Martin optreedt. Of Sander, Lisa en Merel alleen maar het nachtleven induiken, maar nooit naar een festival gaan omdat dat ‘niks’ voor hen is. Geen excuses meer, iedereen is welkom in circus Valhalla. Daarom moet jij heel gauw die tickets halen voor iedereen voordat ze op zijn.

Busje komt zo! Toet toet, de bus komt eraan! Wil jij comfortabel met de bus naar Valhalla Festival? Dat kan! Boek hier jouw festivalbus via: partybussen.nl/festivals/valhalla.

Nu alle vrienden meegaan, moet er gekozen worden! De timetable van Valhalla festival is nog niet bekend, maar de artiesten sinds kort wel! Hieronder is de enige echte line-up per stage voor het grote Valhalla festival in de RAI Amsterdam: