MENU

Waarom rolgordijnen in jouw huis niet mogen ontbreken

Vriendenweekendje weg? Hof van Saksen is the place to...

oktober 12, 2019 reageren (4) Views: 2184 Life Larissa Hendriks

The Color, liefde voor kapsel en kleur

The Color, een van de meest moderne en urban kapsalons van Amsterdam. Perfect voor ons als Young Urban Potentials die nét dat stapje meer durven te zetten of gewoon willen dat onze coupe er goed uitziet. Hoe je jouw haren ook hebben wil, bij The Color zit je goed op de kappersstoel. Zelf ging ik hier even een kijkje nemen, eerst kreeg ik geen al te gekke behandeling: highlights. Op de tweede afspraak was het tijd voor een feestje…

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam, en sindsdien is The Color groeiende. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in Nijmegen (centrum), Amsterdam west, Amsterdam centrum en daar zal het niet bij blijven. The Color groeit! In dit artikel lees je meer over mijn ervaring bij deze haar specialist. 

Waarom The Color?

Van al die salons in Amsterdam en omstreken, waarom dan precies The Color?! Wat The Color zo anders maakt dan andere salons is dat de focus ligt op haarkleuren, uiteraard ook op hoog niveau geknipt. Haar kleuren en de verschillende technieken die daarbij komen kijken is een specialisme. Alle Color Specialisten worden, voordat ze starten, intern opgeleid door educators van The Color College. En naast de goed getrainde specialisten wordt er ook gewerkt met de beste producten om de haarkleuren optimaal te stylen en te verzorgen.

Volg The Color ook op Instagram: @thecolorsalons

Een goed advies en prijsafspraak is belangrijk bij The Color. Ga je voor het eerst naar een The Color salon? Dan krijg je eerst een advies gesprek. Tijdens dit gesprek kijkt The Color Specialist naar de kwaliteit van jouw haar, luistert naar jouw wensen en zal dan zijn of haar plan en daarbij behorende behandeling voorstellen. Tijdens dit gesprek ontvang je ook een prijs indicatie! Precies weten waar je aan toe bent dus.

Eerste zit bij Britt

Allereerst mocht Britt haar gang gaan met mijn kapsel op de Van Woustraat. Zonder verwachtingen liep ik de salon binnen, en werd direct warm ontvangen met een kop thee en een Tony chocolaatje. Tevreden nam ik plaats en zo bracht Britt op een bizar mooie en subtiele wijze highlights in mijn haar. Ze deed dit door middel van folie. Het was een lange zit, mijn haren werden helemaal verwend. Want bij The Color zorgde Britt niet alleen voor de highlights, maar ook voor de nodige verzorging die hierbij komt kijken. Zo maakte Britt gebruik van BondUltim8, om de kwaliteit van mijn haar te behouden tijdens het ontkleuren. En daarnaast ook een toner die de highlights prachtig deed mengen in mijn kapsel door mijn eigen haarkleur.

De tijd vloog voorbij, folie hier, wassen daar, maskertje voor de verzorging, wassen, tonertje erin en weer wassen. Uiteindelijk zag je bijna niets van de highlights, wat positief is, want die wil je niet zien zitten! Je wil een lekkere lichte opfrisser, en die kreeg ik, nog net voor mijn reis door Europa. Kom maar op met de vakantie kiekjes!

Elisabeth maakte een feestje voor het feestje

Mocht jij nou plannen hebben voor ADE, dan zou ik je zeker aanraden even langs te gaan bij The Color Haarlemmerdijk! Hier kreeg ik van Elisabeth en Bjorn een kleurrijke styling die alle oogjes op mij deden vallen. Die dag en avond had ik namelijk een feestje, en mijn kapsel was on point. Gotta love Color! Eerlijk is eerlijk, in het begin was ik even bang toen ik de kleuren in mijn haren over mijn schouder zag vallen zonder spiegel voor me. Wat was dat roze vel! En dan dat blauw! Even dacht ik dat ik een hele foute keuze gemaakt had, maar dat was direct voorbij toen Elisabeth haar styling-skills in de strijd gooide. Onwijs blij liep ik de salon uit, klaar om de show op het festival te stellen, en dat lukte!

 

Ben jij nou ook enthousiast geworden? Ga dan vooral even langs! Of bel eventjes! Of app eventjes! Kan allemaal. Oh en mocht je zelf ook graag willen werken bij The Color, dan hebben we ook goed nieuws voor je! Wegens succes is The Color altijd op zoek naar Color Specialists, zowel intern als extern en voor educatie. Interesse? Stuur een mail met CV + foto en motivatiebrief naar: jeffrey@thecolor.nl.