MENU

Vriendenweekendje weg? Hof van Saksen is the place to...

Alles over koffie met melk

oktober 14, 2019 Reageren (1) Views: 729 Life Djoy Boer

Welke spelletjes doe jij tijdens de feestdagen?

Het is bijna zo ver, nog maar heel eventjes wachten en dan staat de fijnste maand van het jaar weer voor de deur! Natuurlijk staan in december gezelligheid en het familiegevoel centraal. Zitten jullie ook altijd met de hele familie spelletjes te spelen? Gezellig als het buiten donker en koud is, regent of misschien zelfs wel sneeuwt? Vinden wij leuk! Nog geen idee welke spellen je dit op tafel moet gooien? We’re here to help you out!

Bij de maand december horen natuurlijk ook cadeautjes (yes!). De leukste spellen heb je misschien nog helemaal niet in huis… Ben jij al bezig met het maken van een verlanglijstje? De Nederlandse spellenuitgever Identity Games zorgt al meer dan 27 jaar voor inspiratie tijdens de feestdagen. Onze favoriete spellen noemen we hieronder!

Who’s the Dude?

Lachen, gieren, brullen tijdens het spelen van Who’s the Dude. Tijdens dit spel laat je jouw vrienden, familie of anderen met wie je dit speelt, raden wie of wat jij uitbeeldt samen met je nieuwe vriend, de levensgrote (!!) opblaasbare Dude. Uit je creativiteit tijdens het uitbeelden van een iconische filmscène of spannend beroep en zorg dat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt verzameld. Dan ben je namelijk de winnaar! Nodig dus zeker jouw new best friend ‘de Dude’ uit voor een extra portie humor tijdens je spelletjesavond.

Mouthguard Challenge

Een van onze andere favorieten is de Mouthguard Challenge. De bedoeling? Doe een mondklem in (warning: charmant is anders..) en voltooit zo veel mogelijk van de 51 opdrachten van het spel. Door deze mondklemmen worden de simpelste dingen zoals fluisteren, blazen en drinken bijna onmogelijk. Lachen gegarandeerd! The key om dit spel te winnen? Luister en raad goed, voer de raarste opdrachten uit en probeer je lach onder controle te houden om als winnaar uit de strijd te komen!

Escape Room The Game 2

Wat dacht je van een avondje ontsnappen uit een escape room, gewoon vanuit je eigen woonkamer? Dit kan perfect met het spel: Escape Room The Game 2! Na het daverende succes van Escape Room The Game basisspel 1, ligt nu basisspel 2 Escape Room The Game in de winkels. Trust us, deze wil je hebben! Wedden dat jij de deur niet meer uitgaat als eigenaar van deze spellen? Escape Room The Game 1 en 2 zijn dé spellen waarbij je moet samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok want je hebt 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. Winnen of verliezen doe je samen. Teamwork is de sleutel tot succes!

Welke staat er bij jou bovenaan op je verlanglijstje?