MENU

Alles over koffie met melk

Spinningles? Liever niet. RHYTHM? Heel graag!

oktober 16, 2019 reageren (4) Views: 946 Life Djoy Boer

BE-KIND en doe mee met de BE-KIND Clean Up Week!

Lekker, voedzaam en daarbij ook nog eens verantwoord en handig; de repen van het van oorsprong Amerikaanse merk BE-KIND zitten boordevol goede ingrediënten. Wij zijn fan! Dat verantwoord en lekker prima samengaan laat BE-KIND maar al te graag zien. Zo host BE-KIND as we speak een actieweek waarin ecologische bewustzijn onder de mensen wordt gecreëerd. Natuurlijk om ons fijne landje op een positieve manier te inspireren!

Goede initiatieven in overvloed

BE-KIND is veel meer dan alleen een merknaam. Zo zet het zich als bedrijf in om sociale veranderingen teweeg te brengen en daarmee de wereld beetje bij beetje vriendelijker te maken. De oprichter en CEO van BE-KIND, Daniel Lubetzky, inspireert mensen tot goede daden via de BE-KIND Movement. Zo is ook de stichting Empatico opgericht. Empatico wil door middel van betekenisvolle interacties de blik van kinderen wereldwijd te verruimen. Mooi initiatief vinden wij!

BE-KIND zou BE-KIND niet zijn als het zich niet op meerdere vlakken zou inzetten voor een betere wereld. Zo heeft BE-KIND in Nederland samen met Geraldine Kemper en het hele BE-KIND team de Rotterdam Marathon gerend (pff, knap!!). Niet zomaar natuurlijk, ook hier zat iets achter. Tijdens de marathon werden namelijk de straten van Rotterdam opgeruimd. Hiermee wil BE-KIND bewustzijn creëren voor het belang van een schone wereld. BE-KIND heeft dit mooie initiatief doorgezet en na de marathon maandelijks een running event georganiseerd waarbij ook tijdens het rennen zwerfafval opgeruimd werd! Hoe leuk is het dat wij als BLVD toen zelfs mee hebben gedaan aan de run in Amsterdam?

BE-KIND to the world!

Na meerdere BE-KIND runs te hebben georganiseerd, pakt het bedrijf het deze keer groter aan: met een BE-KIND Week! In deze week, van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober vindt de BE-KIND Clean Up Week plaats! Deze hele week staat BE-KIND in grote steden door Nederland om samen met jou het land een beetje schoner te maken. Want alle beetjes helpen! In verschillende steden kun je op de aangegeven locaties een eco-vuilniszak ophalen om zwerfafval op te ruimen. Bij het terugbrengen van een gevulde zak met afval naar de locatie zorgt BE-KIND voor de juiste verwerking en ontvang jij een gratis doosje BE-KIND repen als dank.

Aanhaken is meemaken: BE KIND en ontdek dat als we allemaal iets kleins doen voor de wereld en voor onszelf, die wereld net een beetje mooier wordt. Kom ook meedoen! Op de volgende plekken is BE-KIND te vinden:

– Woensdag 16 oktober: Eindhoven, TU Eindhoven

– Donderdag 17 oktober: Rotterdam, Markthal

– Vrijdag 18 oktober: Den Haag, Grote Markt

BE-KIND and give it a try! Zien we jullie daar? 😊