MENU

Julia Roberts voor Givenchy

Vier Kerst met de Tefal Optigrill

december 11, 2014 reageren (0) Views: 857 Life Redactie BLVD

BLUESPOON WARMT AMSTERDAM OP VOOR KERST 2014  

Het Bluespoon restaurant gaat een stapje verder dan de jaarlijkse kerstmenu’s en aankleding. Het warmt Amsterdam op voor kerst 2014 met twee kerstspecials in december. Dit jaar wordt kerst ingeluid met de sfeervolle Bluespoon Food X-Mas Market. Deze intieme buurtmarkt zal in het teken staan van heerlijk lokaal eten en leuke originele kerstinkopen. Later in de maand kan er bij Bluespoon ook uitgebreid worden gedineerd tijdens de feestelijke Tacky Christmas Sweater Dinner Party. Deze hele avond draait om de leukste foute kersttruien, heerlijk eten en een feestelijk begin van kerst.

Bluespoon Food X-Mas Market

De allereerste editie van de Bluespoon Food X-Mas Market zal plaatsvinden op zondag 14 december. Op de Bluespoon Food X-Mas Market komt Amsterdam samen om heerlijke kerstproducten te proeven en mee naar huis te nemen. Voor één dag wordt het restaurant omgetoverd tot een intieme kerstmarkt met een grote verscheidenheid aan lokale leveranciers die van achter diverse winterstands hun streekproducten aanbieden. Van lokaal eten en originele foodie cadeaus tot unieke handgemaakte producten voor onder de kerstboom. Denk aan alles van worst, vis, groenten en brood tot aan koffie, honing, wijnen en bloemen. Gedurende de hele dag kunnen bezoekers hun kerstinkopen doen op de markt en genieten van typische wintergerechten zoals huisgemaakte erwtensoep en glühwein. De smakelijkste kerstmarkt van Amsterdam!

Screen Shot 2014-12-11 at 1.26.56 PM

Tacky Christmas Sweater Dinner Party 

Hét kerstdiner van het seizoen waarvoor de vintage kersttrui uit de kast kan worden getrokken. Neem plaats aan één van de grote, lange kersttafels en geniet van een avond lang lekker eten, gezelligheid en feest. Als één grote familie zullen de verschillende kerstgerechten gedeeld worden en stelt het keuken team een speciaal drie gangen kerstdiner samen. De avond wordt afgesloten met heerlijk foute kerstbeats én de gaafste Tacky Christmas Sweater maakt kans op een VIP overnachting in de exclusieve Prinsengracht Suite. Dit jaar slaan we het suffe Black Tie kerstdiner over, en dragen we met trots onze Tacky Christmas Sweaters tijdens een avond vol kerstsfeer.*

Screen Shot 2014-12-11 at 1.28.19 PM

Tags: