MENU

Jij koopt wasmiddel, deze wasmachine doet de rest

Buitensporter of gewoon een koukleum?

oktober 30, 2019 reageren (3) Views: 2233 Gadgets Larissa Hendriks

LELO lanceert de Soraya 2: Twee keer zo leuk en net zo stout!

Een hoogtepunt bereiken is voor dames niet altijd zo makkelijk. Zoals veel mannen ook wel zeggen: het is een speurtocht naar dat ene plekje waar ze van gaat schreeuwen. Zo is ook iedere vrouw weer heel anders, waar de een van begint te trillen blijft de ander kurkdroog. Lastig! Echter zouden mannen niet moeten zeuren, zij kunnen telkens weer opnieuw op ontdekkingstocht gaan om deze juiste plek te vinden (man up!). Een vibrator daarentegen…

Een goede vibrator weet iedere vrouw bij haar hoogtepunt te brengen, zonder te kunnen luisteren naar eventuele aanwijzingen van de vrouw in kwestie. Beide welbekende spots moeten zo op en top mogelijk gestimuleerd worden: de clitoris en de G-spot. Ons favoriete seksmerk LELO weet hier alles van! En om nog beter aan te sluiten op de stoute wensen van de vrouw, presenteren zij een vernieuwde versie van de SORAYA vibrator.

Voor ieder genot

SORAYA, dit speeltje was al geliefd als een van de bekendste vibrators in het assortiment, maar met een nieuw design, een verbeterde clitoris en G-spot stimulatie heeft de vibrator nu de perfecte combinatie van power en precisie. Hoe? De Soraya 2 heeft een iets verlengde top die breder én dikker is, zodat je het Oh la la moment, geactiveerd door de G-spot stimulator, intenser kan ervaren. De verbeterde interface, met maar liefst 12 verschillende vibratie mogelijkheden, zorgt voor diepere en intensere G-spot orgasmes. Want iedereen heeft zo haar eigen favoriete standje!

Maar, niet iedere vrouw wordt wild van een G-spot verwennerij. Daarom gaan de interne vibraties gepaard met een zachte clitoris stimulatie. Gegarandeerd een reeks verbazingwekkende sensaties! De ergonomisch gevormde externe simulator is nu volledig flexibel en aanpasbaar, de Soraya 2 is daardoor geschikt voor alle lichaam types. De fijne siliconen trillen zachtjes tegen de clitoris… Een genot onder de dekens! Of in bad, want dit speeltje is waterdicht.

Heb jij ‘m al?

LELO’s nieuwe Soraya 2 is verkrijgbaar in drie kleuren: Deep Rose, Klassiek Zwart en onze nieuwste speelse kleur Aqua. De verkoopprijs is €219. De vibrator wordt geleverd met een usb-oplaadsnoer, mooi satijnen opbergzakje en een uitgebreide gebruikershandleiding.

Met een jaar volledige garantie én de belofte dat de kwaliteit 10 jaar mee gaat, is dit een aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen. Oh, en natuurlijk wordt je pakketje discreet geleverd. En als die bezorger er écht heel fijn uitziet, dan mag hij gewoon meespelen natuurlijk…