MENU
Emirates

Vlieg de wereld rond als stewardess bij Emirates!

Het perfecte winterse fika momentje met Nespresso

oktober 31, 2019 reageren (3) Views: 852 Life Iwonka Barton

Snel en makkelijk shoppen bij Decathlon

De grootste sportwinkel ter wereld, Decathlon, heeft bekend gemaakt dat het Scan & Go gaat uitrollen in al haar winkels. Met Decathlon Scan & Go kunnen klanten in de winkel producten scannen met hun smartphone en na betaling wordt de RFID-chip uitgeschakeld, zodat men zonder wachten of fysiek betalen de winkel kan verlaten.

Sportmerk Decathlon heeft de ambitie om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De winkels van het bedrijf dragen daar niet alleen aan bij met innovatieve producten voor een toegankelijke prijs, maar ook door actief middenin de maatschappij te staan. De komende tijd opent Decathlon nieuwe filialen in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen en brengt het sportmerk in alle winkels Scan & Go uit.

De grootste sportretailer

Decathlon, de grootste sportretailer ter wereld, maakt sinds 1976 de voordelen en het plezier van sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Dit doet zij onder andere met een breed aanbod, innovatieve producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In Nederland zijn 16 fysieke winkels én een webshop van Decathlon aanwezig. Daarnaast streven zij deze toegankelijkheid van sport na met een veelvoud aan initiatieven en activiteiten.

Toegankelijk voor iedereen

Voor alle winkels geldt dat er meer dan 65 sporten onder één dak worden gepresenteerd en de klanten worden geholpen door personeel dat alle ins- en outs over sport weet te vertellen. Waar Decathlon vooral om bekend staat, sportartikelen met een hoge prijs-kwaliteit verhouding, helpt daadwerkelijk om mensen in beweging te krijgen. Decathlon maakt het sporten toegankelijker onder meer door klanten de producten uitgebreid te laten uitproberen, door hen de mogelijkheid te geven om met de Scan & Go app te betalen (waardoor zij niet meer langs de kassa hoeven), en door in een online omgeving thuislevering en Click & Collect aan te bieden. Dit is volgens Decathlon weer een stap dichter bij een gezonde(re) samenleving.

Decathlon’s CTO, Sybe de Graaf: “Innovatie is één van de kernwaarden Decathlon. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de klantreis zo plezierig mogelijk te maken en waar mogelijk obstakels te verwijderen. We konden de mobiele self-checkout vrij snel implementeren en daarnaast is-ie goed schaalbaar. Onze klanten gaan het te gek vinden!

Tags: , , , , , , ,