MENU

Buitensporter of gewoon een koukleum?

Motivatie voor die fitte after-quarantaine-body met Björn Borg

december 8, 2019 reageren (4) Views: 2414 Fashion Djoy Boer

Brei je voor op de winter met We Are Knitters!

Je breiwerkje angstvallig wegstoppen is verleden tijd! Breien werd voorheen gezien als iets wat oma deed terwijl ze in haar fauteuil zat: ouderwets, saai en kneuterig. Dit is lang geleden, tegenwoordig is breien juist hip, hot and happening! Breien blijkt een gunstig effect te hebben op je hersenen waardoor je rustiger en creatiever wordt. Dat klinkt als eigenschappen die we allemaal wel kunnen gebruiken, zo met die Kerstchaos voor de deur!

Kan jij niet wachten op die gezellige winterdagen of zie jij juist enorm op tegen de kou? Samen met We Are Knitters zorg jij ervoor dat je goed voorbereid de winter ingaat. Met hun 100% Peruaanse breikits voor wollen truien, vesten, accessoires en plaids maak je jouw kledingkast compleet en ben je klaar om de kou te trotseren. Kom maar op met de winter!

Sweather weather, is that you?

Bij wie je moet zijn om er deze winter warm én stijlvol bij te lopen? Gewoon bij jezelf, met een beetje hulp van We Are Knitters. Zij hebben een enorm aanbod aan DIY-breikits voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. Door zelf lekker aan de slag te gaan (denk aan voor de open haard zitten, kop thee erbij en breien maar!) zorg je ervoor dat je warm de winterdagen doorkomt. De kits bestaan uit alles wat jij nodig hebt om jouw unieke kledingstuk zelf in elkaar te breien. Wij zijn fan!

Where to start?

Op de website van We Are Kitters kun je jouw favoriete breipakket uitzoeken afhankelijk van je eigen niveau. Elk pakket beschikt over alles wat je nodig hebt: een patroon, breinaalden en alle garen die je moet hebben om jouw warme en stijlvolle item voor de winter te breien. Beginnen maar! Geniet en deel zeker je ervaring met de hashtag #weareknitters. Show the world your piece of art!

Plus size knits are happening!

Nog een reden dat wij zo’n fan zijn van We Are Knitters is omdat ze zich onderscheiden door te focussen op verschillende maten. Dames met een maatje meer, steek de handen maar uit de mouwen. Welke maat je ook hebt, We Are Knitters has got you covered! De plus size paketten zijn te verkrijgen in maat XXL en maat XXXL.

Onze favoriet? De Tap Cardigan, gewoon omdat vesten altijd goed zijn en we het kleurtje zeegroen zo fijn vinden. Natuurlijk kan je dit pakket ook nog in 25 andere kleuren krijgen, voor iedere curvie wat wils! Ook deze kits zijn verkrijgbaar in de niveaus makkelijk en beginner. Geen excuus dus om je kledingkast niet uit te brei(d)en.

De kou trotseren is nog nooit zo leuk geweest!