MENU

Samsung Galaxy S6 met ‘wrap around’ scherm

Cigarette Racing Marauder Boat (AMG GT S)

februari 16, 2015 reageren (0) Views: 1423 Gadgets Redactie BLVD

BLVD Watch Lessons: Jack Heuer over design Tag Heuer Carrera

In BLVD Watch leggen wij diverse aspecten van het horloge uit. Horloges zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten én tevens in uitlopende prijscategorieen. Van €30,- tot €300,000,-. Wij nemen je mee in de wondere, ambachtelijke wereld van de horlogemakerij. Met name de technische aspecten die voor de liefhebber buitengewoon interessant zijn komen in deze wekelijkse rubriek aan bod. Prestige, klasse, nijverheid én mechaniek. Deze week bespreken we het design van de Tag Heuer Carrera. 

De uurwerken van Tag Heuer staan wereldwijd bekend als kwalitatieve en luxe accessoires. Met name de rijke historie heeft bijgedragen aan de betrouwbaarheid en de garantie van horloges die moeten voldoen aan de hoogste eisen mogelijk. Het Zwitserse Tag Heuer laat horloge voor horloge dan ook meerdere proeven (60) doorstaan voordat het model op de markt komt. De stijlvolle designs (en het riante prijskaartje wat daarbij komt) maken Tag Heuer tot een lievelingsmerk bij de bekendheden wereldwijd. Denk aan Leonardo DiCaprio, Tiger Woods, Brad Pitt en Uma Thurman.

In bovenstaande video bespreekt de 80-jarige CEO en voormalig eigenaar van Tag Heuer, Jack Heuer het design van de legendarische Carrera, die hij zelf heeft ontworpen. Voor het 50-jarige jubileum gaat Hodinkee  op bezoek bij Jack.

www.tagheuer.com

Bekijk ook: BLVD Watch Lessons: Patek Philippe 

Tags: ,