MENU

Best of #Victoria’s Secret Instagram

Facebook’s “Friend Request”

februari 25, 2015 reageren (0) Views: 2081 Life Redactie BLVD

Speeltjes in de badkamer

Je houdt ervan je te omringen met de nieuwste innovaties. Het laatste model iPhone, wearables, smartwatches, noem maar op. Wil je de voorliefde voor de nieuwste snufjes doortrekken in je hele huis? Dan kan je badkamer natuurlijk niet achterblijven! Een aantal must-haves op een rij.

Toe aan een nieuwe badkamer? Er zijn verschillende mogelijkheden om van je badkamer een waar tech-paradijs te maken. Bouw een douche met licht, geluid en stoom en bedien dit met een druk op de knop. Een touchscreen laat jou de sfeer van je badkamer bepalen. Toe aan een ontspannen douche? Of een energieke om je op te laden voor een drukke dag. Er zijn verschillende systemen beschikbaar van bijvoorbeeld Kohler DTV of Grohe.

Niet van plan je gehele badkamer te verbouwen? Dan zijn er ook goedkopere gadgets te koop. Zo is er een ledlamp om in bad te laten drijven voor een leuke lichtshow. Of kun je een compleet geluidssysteem van Aquasound in je badkamer installeren.

Scheren

Wat niet mag ontbreken is een goed scheerapparaat. De nieuwste technologie op dit gebied is het gekoeld scheren. Braun heeft met deze techniek een nieuwe lijn scheerapparaten op de markt gebracht. Zelf geen talent voor het trimmen van je baard? Je kunt ook naar een barbershop gaan om je strak te laten scheren en even in de watten te laten leggen.

Fit

Voor health freaks is er de Fitbit weegschaal. Je kunt de weegschaal koppelen aan je Fitbit en synchroniseren met je Fitbit apps. Hierdoor zijn de metingen op de weegschaal altijd overzichtelijk in een grafiek te zien. Meet je vetpercentage, BMI en gewicht in je eigen account. Stel doelen en deel deze met vrienden, leuk als je bijvoorbeeld samen sport en naar een doel toe werkt.

Welke tech mag in jouw badkamer niet ontbreken?

(Beeld:Badkamermagazine) 

Tags: ,