MENU

Pepernoten, borrels, kerstkransjes, gym!

Een heerlijk avondje voor twee met deze gadget

december 4, 2019 reageren (0) Views: 835 Life Djoy Boer

Onbeperkt liefdesfilms en series kijken met WithLove

Is het buiten ijskoud en heb je nergens anders zin in dan lekker op de te bank kruipen met een kop thee (of warme chocomelk met slagroom ofcourse!) in je hand en een filmpje op? Dit plaatje nog idealer maken? Wat nou als wij je vertellen dat er een streaming dienst bestaat die al jouw favoriete romantische films en series op één plek heeft samengebracht. Eigenlijk een soort Netflix, maar dan met alleen maar romantische titels. Hoe deze droom heet? WithLove! Geloof ons, jij komt nooit meer van die bank af.

WithLove is een streaming video dienst met de mooiste, beste en nieuwste romantische films (denk aan comedy’s en drama’s) en series op één plek. Kijken doe je gezellig met je vriendinnen, familie of juist lekker alleen op de bank. Overal en altijd beschikbaar, klinkt als een dream coming true right?

De liefde spat van je scherm

Overal weg zwijmelen bij de fijnste romantische verhalen. Films en series waaraan jij je hart kan ophalen. Dat de liefde van je scherm spat is geen verrassing meer wanneer je gebruik maakt van de streaming dienst WithLove. Bekijk films en series op je laptop, mobiel of tablet. Het ene na het andere liefdesverhaal speel je af waar en wanneer je maar wilt met de app van WithLove. Wat ons ook heel happy maakt? Dat je makkelijk naar je TV kan streamen. Worden we nog luier van and we love it.

De eerste veertien dagen mag je gratis de streaming dienst verkennen. Daarna ben je gegarandeerd fan en is het geen optie om geen abonnement te nemen. Hadden we het woord verslaafd al genoemd? Gelukkig wordt het enorme aanbod wekelijks aangevuld met zeker 5 nieuwe titels. Vooruit, we zullen niemand doorvertellen dat jij elke week toch weer je favoriete romcom kijkt, gewoon omdat het kan.

Kerstfans opgelet

Speciaal voor jullie lanceert de romantische online streamingdienst WithLove het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove! Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de schaatsbaan en héél veel cadeautjes onder de kerstboom: elke dag kan je een nieuwe kerstfilm opzetten. Zorg je ervoor dat je hot chocolate en een zak kerstkransjes in huis hebt? Merry Kissmas, Christmas With A Prince, A Christmas Wedding Date of toch Runaway Christmas Bride? Vier jouw december met elke dag een mierzoete foute kerstfilm, quilty kerstpleasure it is!

Wat je betaalt voor liefde

Met WithLove zit je niet vast aan verplichtingen. De streaming dienst is altijd opzegbaar. Niet dat je wilt opzeggen natuurlijk, maar mocht je nou niet anders kunnen dat zit je niet vast aan vervelende contracten. Stoppen of starten van je abonnement kan op ieder moment. Wat je betaalt om deze droom waar te maken? Maar € 5,95 per maand! De koude wintermaanden doorkomen? Je kan ook een half jaar abonnement nemen. Je betaalt dan zelfs maar een schamele € 29,95 voor zes maanden. Dat is nog geen € 5 euro per maand! Wij weten wel waar we onze vrije tijd in gaan stoppen de komende maanden…. WithLove, here we come!

Lucky you! Wij mogen jullie namens WithLove een gratis maand abonnement aanbieden t.w.v. €5,95 op WithLove.tv.nl! Dit kan via een speciale actiepagina. Klik op deze link om een maand gratis de beste, mooiste en grappigste romantische films te kijken. Kies in het drop down menu voor BLVD and start watching!

Ben jij ook zo’n hopeloze romanticus? WithLove is je must have. Het unieke aanbod van romantische comedy’s en drama’s is waiting for you!