MENU

Lampje lampje aan de wand

Just Dance 2020: Absoluut geen kinderspel!

november 26, 2019 reageren (3) Views: 3143 Gadgets Djoy Boer

Geen eenzame Kerst met de LELO SONA 2 in je nachtkasje

All the single ladies opgelet! Vliegen de verlanglijstjes van anderen jou ook om te oren? Maar nog geen idee wat je zelf nou moet vragen of waar je jezelf dit jaar mee kan verwennen? Say no more! Met de LELO SONA 2 voorzie je jezelf van de meest bevredigende Kerst die je ooit hebt gehad. Je hebt nooit geweten dat je deze clitoraal stimulator al véél eerder op je verlanglijstje had moeten zetten. Explore, solo-play en make your day!

LELO is wereldwijd hét merk van intieme lifestyleproducten. Met de lancering in 2003 veranderde LELO het uiterlijk, het gevoel en de functie van intieme massageapparaten. Vandaag de dag wordt nog steeds met dezelfde toewijding, kwaliteit en innovatie gewerkt aan de intieme slaapkamer accessoires. Zij vonden het tijd om het vrouwelijke genot op de kaart te zetten. Amen, LELO

No more lonely Christmas

Een nieuwe (beste) vriend nodig? Stop maar met zoeken. Met de LELO SONA 2 in je nachtkastje wil jij je warme bed niet meer verlaten. Wat wij voor Kerst willen? Geen sexy Santa dit jaar, maar gewoon dit speeltje onder de kerstboom graag. Zo’n orgasme die de SONA 2 je brengt… Sorry mannen, hier kunnen jullie niet aan tippen.

Seksueel genot

Hoe vaak masturbeer jij? Uit onderzoek blijkt dat maar 40% tot 60% van de vrouwen zichzelf verwennen in tegenstelling 95% tot 99% van de mannen. Waarom doen wij dit zo veel minder ladies? De feiten liegen er niet om: een goed orgasme verminderd stress, verbetert je zelfbeeld, helpt om beter in slaap te vallen, verbetert je bekkenspieren en last but not least, het verlicht je menstruatiekrampen. Ho ho ho, even actie ondernemen dus! Zet die LELO SONA 2 op je verlanglijstje of verwen jezelf eens met dit cadeautje onder de kerstboom (act surprised). Tijd om bewuster te worden van jouw seksuele genot.

Vrouwelijke masturbatie gaat over het plezier wat je met jezelf hebt. Babe, your body is a wonderland en jij bent degene die er elke dag van kan genieten! Hier zijn vele mannen heel jaloers op. Het heerlijkste me-moment beleef jij samen met jouw sekstoy. De 21 eeuwse toyboy.

Onweerstaanbaar en bevredigend

De SONA 2 heeft nog steeds alle functies die de originele SONA tot een hit hebben gemaakt. SONA 2 behoudt haar herkenbare elegante silhouet, het bekroonde waterdichte ontwerp en de mogelijkheid tot opladen via USB. Toegevoegd aan de SONA 2 is het bijgewerkte tuitje waarmee de SONA 2 nu het hele externe gebied van de clitoris kan bedekken. Dat terwijl de zachte sonische golven je meerdere opties bieden als het gaat om hoe (snel) je wil komen. Bouw hierdoor rustig op naar je climax voor een voldaan, zacht en intens gevoel.

Met de 12 meerdere standen van de sonische golven geeft de SONA 2 allerlei variaties van gevoel die leiden naar ultieme sensatie. SONA 2 heeft ook nog eens een langere batterij duur, ongeveer vergelijkbaar met 200 orgasmes per oplaadbeurt. Ook een vernieuwing van de SONA waar we erg tevreden over zijn: op de min drukken zorgt er niet meer voor dat het speeltje uitschakelt. Uitschakelen doe je door de middelste knop lang in gedrukt te houden. Perfect voor die extreme orgasmes waarbij je toch even snel op minder volume wil spelen, zonder dat het ding tijdens jouw hoogtepunt uitschakelt…

Drie keer raden waar wij te vinden zijn deze koude dagen: Warm. In bed. Genietend van de hete avonturen met de LELO SONA 2. Time to play?