MENU

Leven zonder smartphone: is dat tegenwoordig mogelijk?

Onbeperkt liefdesfilms en series kijken met WithLove

november 29, 2019 reageren (0) Views: 777 Life Larissa Hendriks

Pepernoten, borrels, kerstkransjes, gym!

It’s the time of giving.., your body alcohol and chocolate. De feestdagen komen eraan en inmiddels hebben we al onze werkborrels, familiebezoekjes en vrienden etentjes alweer op de kalender staan. December staat volop in het teken van drank, gourmet en nog meer chocolade. Op naar de sportschool!

Hoe zorg jij ervoor dat je deze december weer doorkomt zonder jouw #fitbody kwijt te raken? Dat vertellen we je al te graag in dit artikel.

Jingle all the way to the gym

Helaas, je zal jezelf ook in de decembermaand naar de sportschool moeten slepen om fit het nieuwe jaar in te gaan. Gelukkig is David Lloyd Gym in Amsterdam 365 dagen in het jaar open. Dus op eerste én tweede kerstdag kan jij hier gewoon terecht om die vetverbranding als gevolg van een lesje BLAZE of Bodypump binnen te halen voor je losgaat met het kerstgourmet.

Merry workouts

Probeer te sporten in de kerstsfeer! Dit kan je makkelijk doen door bijvoorbeeld kerstliedjes door je koptelefoon te blazen. Maar probeer ook kerstige oefeningen als star-burpees (spring als een ster in de lucht in plaats van een gewone spong in je burpee) of Jumping stars (spring jezelf van een potlood-positie in ster-positie en opnieuw).

Ken je de adventskalenders waarmee je iedere dag een chocolaatje mag opsnoepen? Maak voor jezelf een adventskalender met iedere dag een nieuwe workout! 1 december: 10 star-burpees, 2 december: een lesje BLAZE bij David Lloyd Gym, 3 december: squats gedurende een liedje ‘jingle bells’, 4 december: een lesje RHYTHM bij Noah (hij weet van een work-out een feestje te maken), enzovoort!

Sluit jij ook jouw laatste vrijdagavond in november nog even af met een feestelijke work-out? Sport met ons in David Lloyd Gym de decembermaand in op deze Fittest Friday. Iedereen is welkom! Welk lesje boek jij?