MENU

Mogelijkheden met de Apple Watch

Suntory Whisky Ice Cubes

april 1, 2015 reageren (0) Views: 2308 Gadgets Redactie BLVD

Samsung Galaxy S6 edge in goud, platinum of rosé goud

De goedkoop uitziende behuizing van de eerdere Samsung modellen is met de komst van de Samsung Galaxy 6 (edge) eindelijk voorbij. De behuizing van dit nieuwe Samsungmodel heeft een luxere uitstraling gekregen. Het plastic is verdwenen en heeft plaatst gemaakt voor glas op de voor- en achterkant. De zijkant is van aluminium en geeft een lekkere grip. Je kunt kiezen tussen de kleuren wit, goud, blauw en zwart.

Exclusief
Wil je een nog exclusiever uitziend exemplaar dan de standaard Samsung Galaxy 6 die je bij een mobiele telefoon abonnement neemt? Het Engels bedrijf GoldGenie verguld iPhones, wearables en pakt nu ook de nieuwe Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy 6 edge aan. Beide telefoons zijn te koop in een gouden, platinum en rosé gouden uitvoering. Of de ‘echte’ gouden uitvoering mooier is dan de goudkleur van het standaard model is echter discutabel.

Prijs
Voor deze vergulden Samsungs moet je diep in de buidel tasten. De goedkoopste versie is de gouden variant en kost 1764,17 pond exclusief BTW. De platinum en rosé gouden uitvoering kosten beiden ruim 1800 pond exclusief BTW. Verzending is gratis en je krijgt je telefoon in een luxe kersenhouten doos.

Gouden iPhone of Apple Watch?
Ben je meer van de Apple producten? Ook de nieuwe iPhone 6 is in goud te verkrijgen. Daar kun je naast het materiaal (goud, platinum of rosé goud) ook kiezen voor versieringen met diamanten. Reken in dit geval op minimaal ruim 8000 pond. Voor de nieuwe Apple Watch kun je je aanmelden als geïnteresseerde en wordt je op de hoogte gehouden vanaf wanneer deze beschikbaar is. Uiteraard komt al dit moois ook geleverd in een luxe kersenhouten verpakking.

 

Tags: ,