MENU

Zoveel verdienen de muzikanten met Spotify, iTunes en Youtube

Esthetiek in Techniek #2

april 7, 2015 reageren (0) Views: 1354 Life Redactie BLVD

Broodjes in je Peugeot “Le Bistro du Lion” Foodtruck

Het Franse Peugeot staat bekend om haar futuristische designs, hiervoor hebben ze dan ook hun eigen Design Lab. Al eerder presenteerden ze de DL121 Bike, de ONYX Super Car en de ONYX Sofa aan de wereld. Het laatste progressieve werk wat ze lanceren is de “Le Bistro du Lion” foodtruck. Een custom busje die met een bijpassende trailer wordt geleverd om zo een pop-up restaurant op locatie te bewerkstelligen. Uitgevoerd met een volledige keuken, koffie machine en zelfs een DJ-booth is dit de ultieme foodtruck om in de middag je broodje beenham bij te verorberen. De koffie is tevens van hoge kwaliteit aangezien Rocket de (dure) machine heeft geleverd.

De Peugeot “Le Bistro du Lion” Foodtruck zal te zien zijn op de Milan Design Week 2015 op 14 april. Chefkof Sven Chartier, van restaurant Saturne en Le Clown Bar Paris, zal hier zijn culinaire hoogstandjes voorbereiden en serveren. Wij zijn benieuwd of Peugeot deze niché markt nog verder zal aanboren. Voor nu, eet smakelijk!

peugeot-design-lab-foodtruck-2-960x640 peugeot-design-lab-foodtruck-3-960x640 peugeot-design-lab-foodtruck-4-960x640 peugeot-design-lab-foodtruck-5-960x640 peugeot-design-lab-foodtruck-6-960x640

Tags: , ,