MENU

Geen eenzame Kerst met de LELO SONA 2 in...

Een heerlijk avondje voor twee met deze gadget

december 1, 2019 reageren (0) Views: 877 Gadgets Larissa Hendriks

Just Dance 2020: Absoluut geen kinderspel!

Wie houdt er niet van dansen? Juist, dat dacht ik al. Al doe je het stiekem of juist op de bar van de club, dansen maakt ons vrolijk en dat is vast in vele studies ook bewezen. Daarom is dit nou net dé game die jij in huis wil hebben: Just Dance 2020!

Let op, dit is direct de allerlaatste Nintendo Wii-game van Ubisoft ooit. Geen zorgen, er komen nog nieuwe edities op Nintendo Switch, Playstation 4 en Xbox One. Maar mocht je alleen een Wii hebben, dan zal dit de laatste editie zijn voor je…

Onze favoriete songs

Tot nu toe (want je speelt telkens nieuwe dansjes uit) zijn Talk – Khalid, Old Town Road (Remix) – Lil Nas X Ft. Billy Ray Cyrus en Sushi – Merk & Kremont onze favoriete dansjes binnen deze release. Echter is dit wel lastig te zeggen, want het ligt ook heel erg aan de stemming! Mocht je met een vriendengroep zijn, is het leuker om de dansjes als

Dit is geen kinderspel

Even voor de duidelijkheid, Just Dance 2020 is niet gemakkelijk. Vooral de extreme versies van de dansjes zijn oprecht héél lastig. Maar echt! Bekijk maar eens de extreme versie van ons favoriete liedje Talk – Khalid. Een paar keer geprobeerd, nog steeds onmogelijk om haar bij te houden. Dit maakt het spel wel des te leuker voor een doelgroep als ons. Meer uitdaging!

Al staat K3 in de track-list

Ja dit is uiteraard wel een kindernummer, maar toch wel heel leuk dat er voor het eerst in de geschiedenis van Just Dance een Nederlandstalig liedje toegevoegd is aan de track-list. De K3 track 10.000 luchtballonnen is beschikbaar voor iedereen in de Benelux die de game bezit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Hopelijk gaan ze in Just Dance 2021 voor een liedje van Bizzey, iedereen in POSITIE.

Nog een leuke extra van de game: vier het tienjarig jubileum met de speciale All Stars-modus! Herbeleef al jouw favoriete nummers en dansjes en krijg zo het ultieme ’10 jaar Just Dance’-gevoel!

Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store. Ook zal de game beschikbaar zijn op Google Stadia vanaf de lancering van het platform op 19 november.