MENU

Winter Wonderland aan zee

Avondje uit met BLVD: Anastasia de musical & diner...

december 23, 2019 reageren (2) Views: 879 Events, Life Larissa Hendriks

Fanatieke kerstmannen kennen geen rust

Hop in de slee, over de daken, door de schoorsteen naar beneden, een kerstcadeau voor jou onder de boom en door de schoorsteen weer terug naar boven. De kerstman kent geen rust, en zo kennen wij ook genoeg sportievelingen onder ons die net zo goed kerstman hadden kunnen worden. Want niet sporten met Kerst? Dat is maar vervelend!

Sporten met of rondom Kerst is nog niet eens zo’n gek idee. Al die heerlijke kerstborrels, brunches en diners, het moet er allemaal uiteindelijk wel weer vanaf! Nu kan je ook lekkere sportlesjes op kerstmuziek doen bij David Lloyd Amsterdam, we hebben genoten van een feestelijke bodypump en BLAZE rondom de kerstdagen.

Pumpen op “Silent Night”

Nee, dit was niet de Silent Night zoals jij deze kent, uiteraard was het een remix waar iedereen prima zijn squats in wist te herhalen. Feestelijk tintje, maar wel een des te zwaardere work-out. De oefeningen waren natuurlijk niet precies zoals de laatst uitgekomen release, dus daar werden de spieren weer even van wakker geschud. Ho ho ho, merry spierpijn!

BLAZIN’ all the way

Met een trainer die ook kerstgek is, krijg je natuurlijk de allerbeste kerstworkout die op jouw verlanglijstje staat. Een volle 45 minuten in geremixte kerstmuziek, begeleid door trainer Lewis in een volledige kerstoutfit van kersttrui tot kerstmuts. En de aankleding van de les was nog niet alles, ook de inhoud was in kerstsfeer. Sleigh push, bunny hops, ski jumps…

Biking home for Christmas

Bij David Lloyd wordt feedback heel serieus genomen. Vul bijvoorbeeld de tablet bij de deur in voor vertrek en laat weten hoe jouw ervaring was in de sportschool. En heb je een tip voor een lesje? Dan staan de trainers hier ook heel open voor! Zo vroeg ik als kerstgek bij trainer Noah een kerstliedje aan voor in het lesje RHYTHM. Zo fietsen de laatste loodjes af op ‘All I Want For Christmas‘!

Sta jij tijdens de feestdagen in de sportschool?