MENU

Avondje uit met BLVD: Anastasia de musical & diner...

Als welk Valentijnstype ga jij naar Terug Naar Toen...

januari 25, 2020 reageren (2) Views: 808 Events Djoy Boer

Overwinteren doen we feestend!

Het begin van 2020, de dagen worden korter en de nachten langer. Overwinteren is wat we doen en dit doen we goed met het eerste festival van het jaar, in februari al! Na het schitterende succes van de vorige editie, gaat Overwinteren dit jaar nóg mooier zijn. Van knallende stages tot aan een wintermarkt en glühwein.

Eindelijk is het zo ver, de tweede editie van Overwinteren Festival vindt plaats op zaterdag 22 februari op onze favoriete Amsterdamse NDSM-Werf. Save the date! Vanaf 12:00 ben je welkom om jezelf al dansend warm te houden.

Samen het festivalseizoen aftrappen

Wat vorig jaar een uitprobeersel was is nu een feit: Overwinteren opent weer het festival seizoen en dat doen ze meteen goed. Vorig jaar was al een enorm succes en dat vraagt om meer. Amsterdam is ready om het festivalseizoen te laten beginnen! Want waarom zouden we nog een seizoen wachten? Feesten gaan we doen, op een heerlijk terrein, aan het mooiste stuk water van Amsterdam, vanaf de middag tot na zonsondergang.

Winter hoeft niet koud te zijn

Het festivalterrein wordt omgetoverd tot dansparadijs met maar liefst acht stages: hitjes, disco, house en techno; een programma met Amsterdamse trots en onmisbare internationale headliners. De tenten zijn allemaal overdekt en de warmte komt op je af wanneer je naar binnenloopt. Laten we samen al dansend de ijzige kou in Amsterdam wegsmelten!

Het mag dan buiten wel koud zijn, maar we laten ons niet kennen. De binnen- en buitenstages nemen je gegarandeerd mee naar een winterwonderland. Denk aan al het goeds van deze freezing time: een wintermarkt, warme wijn (yes, gaan we zo lekker van dansen!), versierde bankjes, hete tenten en stages in chalets en iglo’s. Mooier hadden wij het zelf niet kunnen bedenken. Tijd om deze ijzige maanden te omarmen!

Koop snel je tickets!

Niemand wil dit feestje missen dus de kaartjes gaan hard! De kaartverkoop is ook al even geleden begonnen wat betekent dat de Vroege Trekvogel en de Snelle Hert tickets al uitverkocht zijn. Ben jij er als Nacht Uit snel bij? Koop je kaartje voor maar €27,50 ex fee en kom overwinteren met PIV, Kris Kross Amsterdam & Friends, Chin Chin Club x Geroezemoes, Deep House Amsterdam, Super Social x Tom Tom Club and many more!

Zien we jullie daar? Bijzijn is meemaken!