MENU

Als welk Valentijnstype ga jij naar Terug Naar Toen...

Even naar de mind-gym op Mindful Sunday bij David...

januari 31, 2020 reageren (3) Views: 1466 Life Djoy Boer

Dry January, Dry 2020 of toch niet?

Ben jij een van de diehards die zich heeft gewaagd aan Dry January? En ben je dan ook een van de volhouders? Met het beginnen van het nieuwe jaar willen we allemaal nóg gezonder, sportiever en bewuster zijn. Een overload aan goede voornemens, ken jij dat ook? Where to begin? Juist, een maandje zonder alcohol en dat proberen door te zetten.

Daar zijn we weer, januari bijna voorbij. Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Iets dat voor velen lijkt als een onmogelijke uitdaging, en voor anderen misschien appeltje eitje is: Dry January. Nu leek het ons ook niet zo heel gemakkelijk, tot wij hoorden van Fluère en CEDER’S Crisp. Team appeltje eitje, count us in.

Alcoholvrije spirits voor de totale smaakbeleving

Say hello to FLUÈRE ‘Spirito non Alcolico’. Deze drankenpionier komt met twee nieuwe, luxueuze non-alcoholische spirits. Hier maak je drankjes (lees: luxe cocktails) van waar je u tegen zegt. Dat je zin had in een glas alcohol? Dat ben je dan allang weer vergeten. Na FLUÈRE Original in 2017 lanceert het merk nu de fijne smaken FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast en FLUÈRE Raspberry. Amen to de groeiende trend van alcoholvrije en alcoholarme cocktails.

Pure focus op smaak

Vol smaak, karakter en met een stevige bite, zonder alcohol. FLUÈRE maakt het helemaal waar. Het merk staat voor bewust en mindful genieten, zonder compromis aan de smaak. That’s how we like it. Ontwikkel een nieuwe hobby en word (thuis) bartender. Met deze stijlvolle spirits blaas jij iedereen omver. Beetje inspiratie nodig? Say no more, hieronder onze favoriet de FLUÈRE Rapsberry Collins:

– 60ml FLUÈRE Raspberry

– 25ml vers citroensap

– 20ml suikersiroop

– Top met sodawater (100 – 120ml)

– Verse munt en framboos

Shake de ingrediënten (behalve het sodawater) met een cocktailshaker gevuld met ijs. Zeef en schenk uit in een Collins-glas gevuld met ijs. Top af met sodawater, roer kort en garneer met verse munt en een verse framboos in het glas. Succes gegarandeerd!

Een everyday escape

Toe aan iets nieuws? Met CEDER’S Crisp, hét verfrissende en smaakvolle non-alcoholisch alternatief voor gin, maak je het jezelf wel heel makkelijk. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust tijdens jouw Everyday Escape. Een moment dat voor de volle 100% van en voor jou is. Even wat aandacht en liefde aan jezelf geven zodat je de volgende dag weer aan kunt.

The perfect (non-alcoholic) drink

Waar Dry January weer een trend is in 2020, is de trend nu ook om jezelf uit te dagen wat tijd voor jezelf in te plannen. Laad jezelf op en kom weer in balans (steeds wat gezonder, sportiever en bewuster weet je nog?). Transformeer je slechte gewoontes (altijd maar dat glas alcohol) nu tot betere gewoontes (non-alcoholische alternatieven!). Hunker je naar een gin-tonic? CEDER’S levert zeker niet op smaak in. Probeer jij onze favoriet? Zo maak je hem:

– 50ml CEDER’s Crisp

– 150 ml premium tonic

Ice, ice baby

– Schijfje komkommer en verse munt

Voeg de CEDER’s Crisp en premium tonic toe aan een goed gevuld glas ijs. Om het af te maken voeg je nog een schijfje komkommer en een beetje munt toe. Dat is het dan. Sit back and escape.

Nu is dat goede voornemen (niet drinken!) opeens een stuk makkelijker he? You’re welcome!

Tags: , ,