MENU

Avondje uit met BLVD: Anastasia de musical & diner...

Mediteren én overheerlijke pizza’s: bij Nnea kan het!

februari 2, 2020 Reageren (1) Views: 1572 Food Louise Lusse

De foodie Valentijn tips voor 2020!

De meest liefdevolle dag van het jaar komt er weer aan en ieder jaar staat deze in het vaandel van lekker en romantisch eten. Er zijn veel romantische restaurants waar je heerlijk met elkaar kunt eten, maar er zijn ook restaurants die speciaal voor deze dag extra uitpakken…

Denk aan een speciaal Valentijn menu, aan een Valentijn high tea of aan gerechtjes die volledig in het thema staan van de liefde. Hier wil jij zijn op Valentijnsdag 2020! Of dit nou met jouw besties is of met een date of jouw langdurige geliefde.

IZAKAYA Asian, kitchen & Bar

Dit sushi restaurant bevindt zich in één van de meest gezellige wijken in Amsterdam, de Pijp. Speciaal voor Valentijnsdag heeft de chef een 7-gangenmenu samengesteld die volledig in het thema staat van de liefde. Om de avond af te toppen kun je tijdens of na het eten een heerlijke cocktail bemachtigen aan de gezellige bar van het restaurant waar de knapste barmannen een cocktail voor je shaken.

MOMO restaurant, bar & lounge

MOMO, een van de meest bekende Aziatische restaurants in Amsterdam. Hier kun je samen met jouw geliefde genieten van een shared dining menu bestaande uit de signature dishes van dit befaamde restaurant. Om de ervaring compleet te maken wordt het mooiste, het meest romantische en het schattigste toetje ooit voor je bereidt, de Valentine Flower Pot.

THE DUCHESS

The Duchess komt ieder jaar met een Valentijn special. Dit jaar is dat de Valentine Afternoon Tea & Pink Chocolate Explosion. Deze wordt geserveerd vanaf maandag 10 januari tot en met zondag 16 februari in het onwijs mooie restaurant dat vroeger als bankgebouw diende. Ook het meest befaamde toetje van the Duchess wordt tijdens dit smulfestijn geserveerd, een echte try before you die.

Bepita

Tijdens deze romantische dag wordt er in het Midden-Oosterse restaurant, Bepita, een ware date night georganiseerd. Zo kun je met de code Bepita Love twee pita’s bestellen met een bijgerecht en krijg je de derde pita cadeau. Door zelf jullie menu samen te stellen, leren jullie elkaar meteen beter kennen. Hoe kan dat beter dan door te eten? Twee vliegen in een klap, toch?

Toni Loco

Toni Loco, de naam zegt het al. Het laat je ‘loco’ gaan en tot over je oren verliefd worden op je pizza, uhh partner natuurlijk. Alle pizza’s worden tijdens de week van Valentijnsdag in een harten vorm geserveerd en geleverd, waardoor de romantiek van jouw avond niet meer stuk kan. #heartshapedpizza! Zoek jij nog naar een originele manier om zijn of haar hart te veroveren? Dan ben jij hier aan het goede adres!

MR PORTER

Het restaurant met de meest romantische inrichting, denk aan heerlijke banken waar je samen met jouw geliefde kunt genieten van een diner voor twee. Je hebt niet door dat er andere mensen zijn en genieten samen van het mooie uitzicht over de stad door alle glazenwanden die het restaurant omheinen. Ook hier hebben de chefs hun best gedaan om een Valentijn menu samen te stellen die de meest lekkere smaakcombinaties samenbrengen. Ook is er speciaal voor deze dag een cocktail samengesteld met bourbon, limoensap, egg white en framboos. De keuze snel gemaakt lijkt ons.

The Butcher

Meer behoefte aan een low key, maar een hele fijne dag op 14 februari? Dan is de Butcher wat voor jullie! Hier kun je met Valentijn gezellig eten zonder te veel poespas. In de week van cupido wordt er een krokante kipburger met roze milkshake geserveerd, volledig in stijl.

Dit jaar is er dus weer genoeg om van te genieten. Heb jij al plannen?