MENU

Het perfecte 21 diner organiseren

WAARschijnlijk maak je hier iemand wel blij mee

februari 10, 2020 Reageren (1) Views: 925 Events, Life Larissa Hendriks

Even naar de mind-gym op Mindful Sunday bij David Lloyd

Trainen, trainen en nog even een bodypump lesje, we doen het allemaal voor ons lichaam, maar blijft ons brein ook wel genoeg in conditie? Hoe fit is jouw brein? Tja, dat stond vast niet op jouw goede voornemens lijstje! Laten we daar dan even heel snel verandering in brengen…

Heb jij aankomende zondag 16 februari nog niets te doen? Good for you! Dan kan je gratis een bezoekje brengen aan de Mindful Sunday bij David Lloyd Gym in Amsterdam, met als gast mindfulness trainer Wouter de Jong. Lees er hieronder meer over. 

Allround healthclub

Je hebt sportclubs en je hebt David Lloyd; een healthclub. Met ‘health’ in de breedste zin van het woord en ‘club’ als in het gevoel dat je erbij hoort. Je kan hier terecht voor de meest effectieve HIIT lesjes, maar ook om goed te knallen in het krachthok. Wil je relaxen? Dat kan perfect met een van de yoga lesjes, of duik de wellness in en laat je zorgen achter in de kleedkamer. Om het af te maken kan je hier zelfs komen zwemmen, aan alles is gedacht! En zo ook, aan de mind.

In het kader van Mindful Sunday komt op zondag 16 februari mindfullness trainer Wouter de Jong langs in de vestiging in het hartje van Amsterdam. Tijdens zijn Mindgym geeft De Jong een interactieve lezing met wetenschappelijke achtergronden, praktische tips en oefeningen voor de hersenen. Jij kan hier geheel gratis aan deelnemen! Vooraf zijn er twee Glow Yoga-sessies om lekker tot rust te komen, helemaal klaar voor die drukke werkweek die op de loer ligt.

Verbeter jouw mentale conditie

Wouter de Jong begon met een goed staaltje acteerwerk in onder meer Villa Achterwerk, maar is in tien jaar tijd actief als trainer en spreker. Hij zet zich in voor de mentale fitheid en richtte trainingsorganisatie Mindgym op, de sportschool voor de geest.

“Mindgym is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee je op alle momenten van je leven – de saaie, de moeilijke en de gelukkige – in een gezonde mentale conditie kunt blijven”
Wouter de Jong

Mindgym is bedoelt om mensen te helpen hun mentale conditie te verbeteren, door bijvoorbeeld de aandachtspier te trainen voor een betere concentratie. We know you can use this. Maar het is meer dan dat; het gaat om een gehele mentale reset, die je meer rust, focus en energie oplevert. Heel nuttig en efficiënt voor je werk, maar ook voor een betere workout in de sportschool. Winning with the mind!

“Een betere wereld begint in je hoofd.”
Wouter de Jong