MENU

5 gouden tips voor een ideale nachtrust

Zit jij ook liever op de bank vanavond? Met...

maart 9, 2020 reageren (2) Views: 1543 Events, Life Fleur Wegewijs

Toe aan een avondje offline? Dat kan bij Oche Amsterdam!

Soms lijkt het wel alsof we vastgeplakt zitten aan onze telefoon. We nemen ‘m overal mee naar toe en geven ‘m vaak meer aandacht dan de mensen die werkelijk bij ons zijn. Bij ‘Oche’ (spreek uit als: ok-i) worden jij en jouw vrienden uitgenodigd om jullie mobiele telefoontjes in te wisselen voor een set dartpijltjes!

Laat je meeslepen door een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Deze hotspot in hartje Amsterdam is net geopend, en dit unieke concept wil jij zelf ervaren! Fiets snel langs en neem al je vrienden mee, met zo’n 6 a 8 personen haal je het meest uit de avond.

Wat kan je precies bij Oche beleven?

Bij Oche kan je dus darten. En dan denk je misschien: “Ja dus? Dat kan toch op zoveel plekken?”. Nou, niet zoals bij Oche! De dartborden bij Oche zijn namelijk voorzien van elektronische gamefuncties. Hierdoor kun je verschillende soorten games spelen en wordt bovendien de score automatisch voor je bijgehouden. Hoe chill is dat. 85 minuten lang kan je je samen met je vrienden, familie of collega’s uitleven in een eigen Oche-booth. Zo kan je al je aandacht richten op het spel en op elkaar. Je telefoontje zal je dus geen enkel moment missen.

Honger hoef je ook niet te lijden, want tijdens het darten kan je met je vrije hand genieten van een speciaal sharing menu. Een perfecte vrijmibo als je het ons vraagt. Het menu bestaat uit allemaal makkelijk eetbare gerechtjes (wel zo handig bij het gamen) die niet alleen lekker smaken, maar er ook nog eens fantastisch uit zien. We hebben het hier namelijk niet over standaard gefrituurde borrelsnacks, maar over prachtig opgediende, verfijnde gerechtjes die niet zouden misstaan op je Instagram-feed.

Wat wil je nog meer tijdens een avondje uit?

“Wat zeg je nou? Oche? Gezondheid!”

Ben je overtuigd en ga je je vrienden uitnodigen voor een avondje Oche? Dan zul je de eerste keer misschien wat raar worden aangekeken. Niet alleen omdat het nieuw is in Amsterdam, maar ook omdat “Oche” voor de meeste mensen een nogal onbekend en nietszeggend woord is. Het heeft wel degelijk een betekenis en die betekenis heeft (natuurlijk) te maken met darten. De oche is namelijk de lijn waar spelers achter staan tijdens een dartspel. Het is dus de plek vanaf waar je je darts gooit en indruk kunt maken op je vrienden.

Niet zo’n getalenteerde darter? No worries, geen telefoons betekent ook dat niemand je missers vast kan leggen! Bovendien is de kans groot dat je na je eerste avond bij Oche al snel een tweede in zal plannen, waardoor je steeds beter wordt. Michael van Gerwen, watch out!