MENU

Toe aan een avondje offline? Dat kan bij Oche...

David Lloyd Amsterdam brengt de gym bij je binnen

maart 23, 2020 reageren (0) Views: 700 Life Larissa Hendriks

HoodHero: voor iedere held die de zorg wil helpen

Een nieuw platform brengt vrijwilligers, zorgprofessionals en zorginstellingen samen in de strijd tegen COVID-19. Met HoodHero is het doel onze helden in de zorg te ondersteunen. Via het platform vinden zorginstellingen de hulp die zij nodig hebben in deze roerige tijden.

Vrijwilligers zorgprofessionals en oud-zorgprofessionals kunnen zich aanmelden via HoodHero en zorginstellingen vinden de hulp die zij nodig hebben. Het platform voorziet ook in donaties, waarmee de vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet. HoodHero is een initiatief van 8 Nederlandse bedrijven die iets wilden doen om de zorg te helpen in de strijd tegen COVID-19.

Veel mensen willen helpen, HoodHero maakt het mogelijk

Nu de druk op de zorg toeneemt, vragen veel mensen zich af hoe zij kunnen helpen. HoodHero brengt iedereen die wil helpen en zorginstellingen die hulp nodig hebben samen. Op HoodHero kunnen helden uit de buurt zich aanmelden als vrijwilliger of zorgprofessional. Zorginstellingen kunnen uit alle aanmeldingen hulp selecteren, of zelf vacatures voor hulp uitzetten.

Iedereen kan helpen

Bij HoodHero kunnen alle helden zich aanmelden. Met en zonder medische kennis. Er is in de zorg veel behoefte aan extra zorgpersoneel, maar ook achter de schermen is veel werk te doen. Zo is er voor mensen met en zonder zorgachtergrond voldoende te doen om onze zorg te ontlasten in de strijd tegen COVID-19.

Bij aanmelding wordt gevraagd naar jouw achtergrond, kennis en hoe je wilt helpen: als zorgprofessional, vrijwilliger of anders. Zorginstellingen in de buurt krijgen zo al snel een eerste blik op welke hulp ze kunnen inschakelen. Het maakt niet uit hoeveel uur je kunt helpen, of wat je kunt en wilt doen. Alle hulp is welkom en iedereen kan zich aanmelden als Held uit de buurt!