MENU

Pareltjes voor je smaakpapillen bij Karavaan in Amsterdam!

Samen staan we Stork!

maart 25, 2020 reageren (3) Views: 4372 Food Larissa Hendriks

#supportyourlocals in Amsterdam

Laten we hier niet opsommen wat we allemaal niet meer kunnen doen zoals de koning al gedaan heeft, want daar worden we toch alleen maar depressiever van. Vooral wij Young Urban Potentials willen de hort op, maar feit is dat dat nu even niet kan. En daarom zullen we de komende weken positieve artikelen online zetten over wat jij wél kan doen, zoals jouw favoriete restaurant binnenshuis halen, waar je ze direct ook mee steunt!

Verschillende restaurants in Amsterdam zijn over gegaan op het bezorgen van de gerechten. Soms met keuze uit het gehele menu, soms een deel van het menu. Haal dat lekkers in huis en geniet!

Beppe a Casa

Bestel jouw echte Napolitaanse pizza van Pizza Beppe via Deliveroo, Ubereats of Thuisbezorgd. Nog altijd onze favoriet (Oh, die Vegan Uno…) en dus ook de aanrader van vandaag voor jouw avondje thuis! Pizza Beppe heeft voor de en casa-genieters een afspeellijst op Spotify gemaakt: https://spoti.fi/2vmI38u. Naast de afspeellijst hebben zij ook dé tips voor jou om de avond helemaal compleet te maken:

1. Order your Pizza
2. Light a candle 🔥
3. Pour a glass of wine🍷
4. Put on the list🎵
5. Enjoy!

Nordic on the Go met Selma’s

Vandaag weer hard aan het werk? Ook als je thuis werkt heb je even een pauze verdient. Maak even een ommetje naar Selma’s Bakery in Amsterdam West (lopend of op de fiets, het is net hoe dichtbij je woont). Hier kan je (per twee personen) binnen een lekkere koffie halen met een heerlijke plak bananenbrood of zo’n kaneelbroodje; de perfecte fika!

Burgers smaken nog net zo goed met The Butcher at home

Oeehh deze burgers! Heerlijk op zo’n borrel dagje waarbij je geen zin meer hebt om te koken en al zo aangeschoten bent dat je gewoon even iets makkelijks hebben wil. Net als op een festival, dan willen we gewoon even een goeie burger om te verorberen. Haal de beste slager van Amsterdam gewoon thuis door te bestellen bij The Butcher! Dit kan via Deliveroo, Thuisbezorgd & UberEats. Onze favoriet? Zie hieronder…

Goed eten maakt een goed humeur, en laten we een positieve mindset nu juist nodig hebben!