MENU

#HoldACokeInYourBoobsChallenge voor kankerbewustwording

Bentley presenteert video voor de Bentayga

juni 1, 2015 reageren (0) Views: 2405 Life Redactie BLVD

Je laatste rit in een American heavy duty truck

Een American truck: het toppunt van pure mannelijkheid. De kracht van de motor, de grootte van het beest en het gevoel van vrijheid. The bigger the better! Stiekem droomt iedere man ervan om een ritje in een zo’n vette truck te maken. Uiteraard liever bij leven maar tegenwoordig kan het zelfs na je overlijden nog. Meer van dit soort mannelijke uitvaart voertuigen voor je op een rij.

American Truck
Sinds 2003 verhuurt R. Kleter transport een American truck als trouwauto, voor verjaardagen en sinds begin dit jaar ook voor uitvaarten. Met de juiste uitvaart verzekering zijn de kosten ook nog eens gedekt voor het huren van de truck. Heeft een van de nabestaanden een groot rijbewijs? Dan mag hij of zij de truck rijden. Je kunt het ding natuurlijk ook gewoon een keer voor de fun huren.

Screen Shot 2015-06-03 at 11.11.15 AM

Hotrod rouwauto
Oké, een beetje Adams Family gevoel geeft het wel. Maar deze rouwauto met suïcide doors is wel erg stoer. Een bijzondere hotrod om mee naar je laatste rustplaats gebracht te worden, mannelijk is het zeker.

Harley davidson
Meer een motorliefhebber? Haal dan ja hart op met de uitvaart Harley Davidson. Hoe krijg je het zover dat een kist op een Harley Davidson mee kan? Heel simpel, de kist komt op een zijspan te staan zodat deze veilig op de eindbestemming aankomt.

Screen Shot 2015-06-03 at 11.16.18 AM

Old timer
Ook veel old timers zijn omgebouwd tot uitvaart transport. Naast dat het er stoer uitziet geeft het ook wel een gentlemen gevoel. Huur er een butler bij en het plaatje is compleet.


Bronnen foto’s: R. Kleter transport, Correct Monnereau, Uitvaartvervoer Hesselmans.

Tags: