MENU

Buikspieren trainen aan de eettafel

Kom jij als een ‘new you’ uit deze crisis?...

april 26, 2020 Reageren (1) Views: 843 Life Larissa Hendriks

Jouw badkamer is jouw nieuwe spa

We zitten toch een partij thuis met z’n allen! Waar hielden we ons zo druk mee voorheen? Met alles wat nu niet meer mag, helaas. We balen van het festival-loze festivalseizoen, onze gym’s die de deuren dicht gedaan hebben, restaurants waar we niet meer mogen borrelen of dineren en als het ons dan allemaal teveel wordt en we even willen relaxen in een fijne spa, gaat dat ook niet. 

Aan de andere kant, mogen we allemaal ook maar hartstikke blij zijn met wat we wél hebben. We hebben ten minste een dak boven ons hoofd. We mogen de deur nog uit, kunnen slapen in een heerlijk bed (ten minste, de meesten hebben een heerlijk bedje), restaurants bezorgen nu ook bij jou thuis en van jouw badkamer maak je zo die spa waar je soms wel even aan toe kan zijn. 

De deur naar jouw spa-paleisje

Deze tijd sluit voor ons een hoop deuren, maar opent tegelijkertijd ook nieuwe deuren, zoals de deur naar jouw nieuwe prachtige badkamer! Nu kunnen we onze tijd steken in hetgeen waar we voorheen geen tijd voor hadden. Zoals het opruimen van dat kleine kamertje waar je huisgenootje al sinds het intrekken om heeft gezeurd (sorry meid), het herorganiseren van jouw koelkast, de keuken in een gezellig kleurtje verven en jouw badkamer een update geven.

Iedereen wil een badkamer waar je niet alleen schoon uit komt, maar het liefst nog zelfs herboren. Vooral als we de avond hiervoor teveel gedronken hebben. Hoe doe je dit? We nemen je mee in de essentials van een fijne badkamer voor de komende quarantaine-relax-sessies.

Een badkamer om u tegen te zeggen

Tip nummer 1: hou het rustig. Ruim als de sodemieter eerst even al die troep op! Hup, tijd voor een grote schoonmaak. Weet je nog wel hoeveel producten jij in dat badkamer kastje hebt staan? Nee, dat dacht ik al. Klaar om hier een doekje overheen te halen en de helft weg te pleuren wat je niet gebruikt (of weggeven natuurlijk).

Tip nummer 2: wees niet bang voor de natuur. We snappen het, je zit al een hele tijd binnen. Wees echter niet ineens bang voor groen en haal bij die bloemenboer om de hoek (die ook wel inkomsten kan gebruiken) een kei leuk groen plantje. Klaar is Kees, zo haal je de natuur binnen en zorg je voor meer ademruimte in jouw badkamer (letterlijk, want planten zorgen voor zuurstof).

Tip nummer 3: wees ook niet bang voor winkels. We hebben elkaar nodig in deze tijd! Dus haal jouw maskertjes niet bij de Albert Heijn, maar kijk even of je bijvoorbeeld of de schoonheidsspecialiste om de hoek misschien verzorgingsproducten verkoopt. En haal niet bij de Dekamarkt jouw haarmaskers, maar ga hiervoor even langs die kapper. Ik kan nog wel doorgaan hoor, haal vooral niet jouw nagellak bij de Deen, maar loop even door naar die nagelspecialiste. Samen komen we er wel!

Tip nummer 4: het begint bij jou. Het is nu aan jou om de boel netjes te houden. Starting with the man in the mirror! Wat mij brengt bij nog een essential: een badkamerspiegel. Hoe zie jij anders hoe je dat maskertje aanbrengt nu jouw spa klaar is voor gebruik? Precies! Tijd om een mooie spiegel uit te zoeken, er zijn er genoeg.

Heel veel succes met jouw nieuwe badkamer, geniet, relax en laat stress vooral niet binnen.