MENU

Kom jij als een ‘new you’ uit deze crisis?...

BLVD tipt; het moederdagkado van 2020

mei 6, 2020 Reageren (1) Views: 1559 Lessons, Life Stefanie de Wit

HairLust, het wondermiddel voor gezonde haren

Als je haar maar goed zit! Herken je dat? Een goed bos haar geeft je zelfverzekerdheid. Het is net dat stukje uitstraling waardoor je stralend de deur uit kan gaan. Mijn eigen lokken waren na veel ellende en tegenslagen dun en futloos. Klinkt dit misschien bekend? Lees dan verder, dan hebben wij voor jou de oplossing. Een product om je haarkwaliteit en haargroei terug te krijgen middels haarvitamines. Zou HairLust de weg zijn naar gezonder en langer haar?

HairLust is een product die haarvitamines aanbiedt in de vorm van gummies of capsules die je helpen om langer en dikker haar te krijgen zonder in te leveren op het gebied van smaak en welzijn. De voedingssupplementen voorzien de hoofdhuid en haarzakjes van voedingstoffen. Om haargroei te stimuleren en de bestaande cellen te beschermen tegen haaruitval.

Gebruik en inhoud

HairLust concentreert zich op het leveren van natuurlijke producten. De Hair Growth Formula Gummies die ik mocht uitproberen zijn smaakvolle, zoete gummies die eruit zien als kleine framboosjes. Aangeraden wordt om drie gummies per dag te eten rondom een maaltijd. Het innemen van deze gummies is ‘a piece of cake’. Ze zijn namelijk gevaarlijk lekker! Ze bevatten ook nog eens weinig calorieën en zijn rijk aan vitamines en mineralen die helpen om een normale haargroei te behouden en te verbeteren. Het hoge gehalte aan onder andere, biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 creëert de perfecte combinatie van voeding om het haar van binnen gezond te houden en te versterken.

Man of vrouw? Het maakt niet uit! Ben je onzeker over je haar? Dan biedt HairLust voor de perfecte oplossing tegen haarproblemen! HairLust is ontwikkeld om de mentale, fysieke en ‘sociale ik’ een boost te geven. Laten we dat taboe rondom haarverlies en producten die haaruitval voorkomen doorbreken. Iedereen kan er last van hebben, en voor iedereen is er dus ook deze oplossing! Mannen kunnen gebruik maken van deze capsules.

Mijn persoonlijke ervaring

Stress, hair extensions, elke dag mijn haar stijlen en de zilverblonde look willen behouden, dat zijn natuurlijk niet handige gewoontes om een mooie bos haren te behouden. Toch wilde ik beter doen voor mijn haar. Voordat ik aan de haarvitamines begon was mijn omgeving zeer kritisch. Ik had al genoeg middeltjes geprobeerd en niets leek echt te helpen. Na het slikken van HairLust, werd zowel ik als mijn omgeving echter wel razend enthousiast. Na een tijdje begon iedereen de positieve werking op te merken. Al na een maand was er duidelijk een verschil. Mijn haar was een flink stuk gegroeid en voelde steviger, dikker en gezonder aan. Nu na 3 maanden is dit alleen nog maar meer verbeterd en is mijn haarkwaliteit en lengte nog nooit zo mooi geweest!

HairLust komt oorspronkelijk uit Denemarken en is dus overgevlogen naar ons. Zodat wij ook kunnen genieten van de positieve voordelen om natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Wil jij de gummies of hair capsulues van HairLust gebruiken? Dan is mijn advies wel om het minimaal 3 maanden te gebruiken voor het beste resultaat en de andere adviezen te lezen over haargroei en haaruitval. Dus neem eens een Deense gok en go for it! Spijt zul je namelijk echt niet krijgen!