MENU

Samen staan we Stork!

Bekijk het leven door de roze bril van Starbucks

juni 1, 2020 reageren (2) Views: 4659 Food Joyce Veltman

Restaurants zijn weer open, eindelijk weer socializen!

De afgelopen weken zijn voor niemand makkelijk geweest. De Coronacrisis heeft er bij iedereen flink ingehakt, niet alleen zijn onze sociale levens verre van wat ze ooit waren, ook zijn veel mensen in financiële problemen terechtgekomen of zelfs hun baan verloren. Veel ouderen kampten daarnaast met eenzaamheid en we voelden ons opgesloten in ons eigen huis..

Hoewel al deze problemen nog steeds aanwezig zijn en de economie een enorme klap heeft gehad is er dan toch eindelijk weer een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel!

Restaurants weer open!

Veel maatregelen worden beetje bij beetje steeds meer versoepeld en we hebben het gevoel dat we langzaamaan weer terug kunnen bouwen naar ons oude leven. Het is vandaag 1 juni, goed nieuws voor de horeca branche, de restaurants openden vandaag voor het eerst sinds weken hun deuren om hun gasten weer openlijk te ontvangen.

Net zoals veel andere sectoren, heeft de horeca het niet gemakkelijk gehad. Wekenlang zijn alle eetgelegenheden dicht geweest (op afhalen en bezorgen na) en dat betekent uiteraard geen inkomsten. Vandaag is daar eindelijk weer verandering in gekomen en mochten restaurants gedeeltelijk weer open! The Entourage Group was dan ook meer dan enthousiast om hun gasten een unieke en geweldige eetervaring aan te kunnen bieden, zoals men dat van THE ENTOURAGE GROUP gewend is. Zij openden vandaag weer de deuren van restaurants IZAKAYA Asian Kitchen & Bar, MR PORTER en The Butcher Social club.

Het (hopelijk tijdelijke) nieuwe normaal

We zullen nog even moeten wennen aan ‘het nieuwe normaal’ waarin anderhalve meter afstand houden een soort van verplichting is, maar we kunnen in ieder geval weer socializen met mate. Het is begrijpelijk dat veel mensen het nog een beetje spannend vinden om direct weer een restaurant in te duiken. THE ENTOURAGE GROUP vindt het daarom ook belangrijk dat de maatregelen streng worden nageleefd in hun restaurants om zo verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Naast de standaard schoonmaak- en ontsmettingspraktijken, worden er nog meer maatregelen aangehouden. Zo zijn alle teams getraind onder Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) om te voldoen aan de strikte richtlijnen voor voedselveiligheid en hygiëne. Daarnaast wordt het protocol van de Koninklijke Horeca Nederland gevolgd, hierbij krijgen alle medewerkers voor elke dienst een gezondheidscontrole om te voorkomen dat gasten door hen kunnen worden besmet. Tot slot wordt er uiteraard aan alle gasten bij binnenkomst een aantal basisvragen gesteld om vast te stellen dat ook zij geen symptomen van Covid-19 ervaren.

Reserveren

Reserveringen moeten uiteraard van tevoren gemaakt worden. Je kunt gemakkelijk boeken via de restaurants.

  • IZAKAYA Asian Kitchen & Bar: +31 20 305 3090
  • MR PORTER: +31 20 811 3399
  • The Butcher Social Club: +31 20 215 9515

De boekingen gaan hard, wees er dan ook snel bij!

Tags: , , ,