MENU

Motivatie voor die fitte after-quarantaine-body met Björn Borg

Na zonneschijn komt regen

juni 8, 2020 reageren (3) Views: 3274 Fashion Larissa Hendriks

Vier iedere overwinning met de Medal Pack collectie van Björn Borg

De eerste overwinning voor sportief Nederland is al binnen: de sportscholen mogen weer open volgende maand! Björn Borg speelt hier heel mooi op in met de nieuwe Medal Pack collectie. Want iedereen die zich tot het sporten zet, ook nu de sportscholen nog wel dicht zijn, is een winnaar.

Brons, zilver of goud, in een sportoutfit uit deze collectie voel je je ongeacht de kleur die je kiest een winnaar.

Je doet het voor jezelf!

Uiteindelijk sport jij voor jezelf, blijf je jezelf uitdagen en ben jij jouw eigen grootste motivatie om die sportschool straks weer in te gaan. Maar om je net even een kleine schop onder je reet te geven, is daar dus deze nieuwe collectie. Wanneer je zo’n toffe outfit als deze klaar hebt liggen, wil jij die niet in de kledingkast houden. Trek die outfit aan en knal die corona-calorieën eraf!

Out of shape?

We snappen het als je bang bent helemaal out of shape weer een stap te zetten in de sportschool. Het is logisch als je niet zoveel hebt kunnen doen toen de sportscholen gesloten waren. Toch moet je ergens beginnen, je kan niet op de bank met die chocoladereep blijven zitten (yes, we see you).

De komende week wordt het weer redelijk weer (droog met af en toe wat zon), perfect om alvast een beetje in shape te komen ter voorbereiding voor die grand opening van onder meer David Lloyd Gym. Met de collectie van Björn Borg let niemand op je uitgeputte gezicht, geen schaamte dus als je even het parkje opzoekt.

Wat te doen voor 1 juli

En dan? Wat moet je zonder attributen? Probeer oefeningen uit met je lichaamsgewicht, als squats, lunges, push ups, tricep dips (op een bankje), sit ups en eventueel pull ups (als je dat kan, bravo). Wanneer je het te licht vindt omdat je dit normaliter met veel gewicht in de sportschool deed, probeer je meer reps te maken, of te gaan pulsen. Heel effectief, door die verzuring heen!

Welke oefeningen je ook doet, als je je tot sporten zet ben je altijd een winnaar, voor jezelf. Goed gezegd van Björn Borg, we zijn het er helemaal mee eens en voelen nu al de motivatie die toffe bronzen legging weer aan te trekken en erop uit te sprinten. Let’s go!