MENU

A Blazing start of your day met #DLinthepark

Zo gaat jouw iPhone zo lang mogelijk mee

juni 16, 2020 reageren (3) Views: 2084 Gadgets, Life Joyce Veltman

Verras je vader voor Vaderdag als nooit tevoren!

Wat geef je nou aan de meest bijzondere man in je leven? Elk jaar opnieuw is dat de vraag die je aan jezelf stelt als Vaderdag om de hoek komt kijken. Een lekker luchtje, mannen tijdschrift of bierpakket is vast al gegeven in de afgelopen jaren. Tijd om jouw Vaderdag cadeau een flinke upgrade te geven! Wij hebben twee tips voor jou…

Heeft jouw papa wel een momentje voor hemzelf verdiend? Dan hebben wij twee geschikte cadeaus voor je vader in dit artikel. Ofwel een feestje voor zijn gezicht, ofwel een feestje voor in de oren. Welke kan jouw vader het best gebruiken? Of is het zo’n super papa dat hij beide kan verwachten?

Een momentje voor hemzelf

De LUNA-gezichtsborstels van het Zweedse merk FOREO zullen ervoor zorgen dat je vader even tot zichzelf kan komen en eens wat aandacht kan besteden aan zijn uiterlijk. Na dat harde werken voor die stressvolle baan, het urenlang sporten, of gewoonweg een fulltime super papa zijn, heeft hij dat meer dan verdiend! We zetten de gezichtsborstels maar al te graag voor je op een rijtje:

ISSA 2

Zie jij je vader het liefst alleen maar met een enorme glimlach op zijn gezicht? Kijk dan vooral niet verder dan de innovatieve ISSA 2 tandenborstel. Deze combineert het gestroomlijnde, waterdichte ontwerp dat hem zo onderscheidt met verbeterde sonische pulsen en gecombineerde opzetborstels. Door duurzaam PBT-polymeer en ultrazachte siliconen samen te voegen tot een opmerkelijke sonische tandenborstel die nu 365 dagen op slechts één lading mee gaat, kan ISSA 2 jouw vader laten glimlachen zonder ook maar één seconde pauze!

ISSA 2

LUNA 2 for men

Geef de schoonheidsroutine van je vader een upgrade met de LUNA 2 for men. Deze gezichtsborstel gebruikt een verbeterde T-Sonic gezichtsreiniging en anti-aging systeem dat nu twee keer zo krachtig is! Deze is verkrijgbaar in een nieuw, geoptimaliseerd ontwerp voor een nóg effectievere reiniging, die de huid klaarmaakt voor de gladste scheerbeurt ooit! Deze GQ award winner zal de papa’s helpen om smooth te blijven in slechts twee minuten, twee keer per dag.

LUNA go for men

De LUNA go for men is voor de drukke vaders onder ons. De perfecte, reisvriendelijke partner voor zijn drukke lifestyle en een absolute favoriet van influencers. Met een compacte vormgeving en de T-Sonic technologie kan je vader zijn huid zonder concessies volledig verzorgen, waar hij op dat moment ook wezen mag!

Wil jij jouw vader blij maken met één van deze fijne gezichtsborstels? Dan ben je bij www.foreo.com aan het juiste adres!

Een momentje voor hemzelf 2.0

OnePlus lanceerde onlangs de Bullets Wireless Z, ideaal voor al je online meetings of om gewoon heerlijk te genieten van je favoriete muziek! Klinkt ons in de oren als een perfect cadeau voor hardwerkende papa’s. Vrij van kabels en dus vrij van gevloek als dit in elkaar komt te zitten, maar ook vrij van stress om die lege batterij. Lees snel verder, we vertellen je er graag alles over!

Gebruiksgemak voor die ouwe

De Bullets Wireless bezorgen je een fantastisch geluid. Je schakelt moeiteloos heen en weer tussen je muziek, gesprekken en Google Assistant. Gebruiksgemak tot in de puntjes! Met de nieuwe Magnetic Control bedien je de muziek. Om de muziek te stoppen hoef je niet meer op de pauzeknop op je telefoon te drukken. Voortaan klem je gewoon je Bullets tegen elkaar, magnetisch, om ze uit te schakelen. Wil je verder luisteren, dan maak je ze weer los van elkaar. Simpel en makkelijk!

Om zijn dagen net even makkelijker te maken

Na slechts 10 minuten laden, krijg je tot vijf uur luisterplezier. En volledig opladen duurt 50 minuten met luisterplezier van 8 uur lang. Het opladen is dus zo gebeurd, en we weten dat papa’s best ongeduldig kunnen zijn dus dit is een fijne bijkomstigheid. Met de perfect uitgebalanceerde aluminiumlegering blijven de oortjes goed zitten, welke rare bewegingen jouw pa ook maakt. Want deze Bullets Wireless zijn voor ieder moment handig, vooral met Google Assistant. Denk bijvoorbeeld aan snelle route-instructies naar zijn favoriete terras, of een afspraak buiten de deur. Hiervoor hoeft hij dan niet eens zijn smartphone uit zijn zak te vissen.

Wat geef jij dit jaar aan je lieve vader?

Tags: , , , ,