MENU

Verras je vader voor Vaderdag als nooit tevoren!

Gratis sporten tot september bij David Lloyd!

juni 29, 2020 reageren (4) Views: 991 Life Larissa Hendriks

Kom jij aan je liters?

Wat zijn wij blij dat het inmiddels weer iets koeler is buiten. De afgelopen week liep de temperatuur buiten zo op dat het zelfs op het strand niet uit te houden was. Om af te koelen was een duik zeker geen overbodige luxe. Op deze dagen is het onwijs belangrijk om genoeg te drinken. Drink jij genoeg water op een dag?

We weten allemaal dat je met veel water drinken je kater van de volgende dag verlicht. Maar weten we ook waar veel water drinken nog meer goed voor is? In dit artikel inspireren we je om meer water te drinken!

Voel je energiek en fit

Je wil je fit voelen, dus je gaat sporten. Je wil energie hebben om te sporten, dus: drink je water! Tijdens het sporten (vooral in 30 graden) is het belangrijk veel te drinken. Je verliest dan namelijk wel ongeveer vijf procent vocht en bij ongeveer twee procent wordt al gesproken van uitdroging. Dan gebeurt het volgende: minder motivatie om te bewegen, toename in vermoeidheid, inspanning voelt zwaarder… Ook raken je spieren gewoon uitgeput natuurlijk, maar het zou best kunnen dat je de les energieker af zal ronden wanneer je genoeg water drinkt.

Kom aan je liters met Kambukka

Dankzij de drinkflessen van het nieuwe Belgische merk Kambukka kom je met gemak aan je liters op een dag.  Deze flessen zien er niet alleen mooi uit, maar zetten ook groots in op innovatie zodat jij jouw dorst naar avontuur, actie en plezier lekvrij én duurzaam kunt lessen. Ideaal! Kambukka heeft een assortiment aan verschillende drinkbekers (ook voor hete dranken), maar wij zijn vooral fan van de Kambukka Elton.

Elton is de perfecte waterfles: het heeft twee drinkposities, is makkelijk te sluiten en zijn tritan body verkleurt niet en houdt geen geuren vast. Kies uit een van de vele kleuren en steel de show bij jouw volgende outdoor workout sessie. Met een inhoud van 750 ml komen wij wel aan genoeg vocht gedurende de dag.

Drink up!