MENU

Klaar voor het eerste festival in de 1.5 meter...

Een Zat & Krokant (met 100% geil weer) bij...

juli 24, 2020 reageren (2) Views: 918 Events Larissa Hendriks

Let’s spice things up met BACARDI ‘’SPICED’’!

’s Werelds meest bekroonde rum komt deze zomer met een nieuwe smaak: BACARDI Spiced! Een gouden, kruidige rum die je meteen een tropisch gevoel geeft. Ideaal voor iedereen die deze zomer meer pit nodig heeft! Uhm, do I hear summer cocktails?

Wanneer feestjes en festivals afgelast worden, moeten we er zelf maar een feestje van maken! Met deze cocktails breng jij zo de sfeer van Ibiza jouw huiskamer in op een regenachtige vrijdagmiddag.

Een beetje meer pit deze zomer!

De lancering van BACARDI Spiced valt tijdens de jaarlijke Rum Month juli en staat compleet in het teken van diverse iconische rum mixes. Deze gouden rum is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaanse eikenhout en heeft een lichte maar uitgesproken rooksmaak. Een must voor iedereen die deze zomer een beetje meer pit nodig heeft! En gezien de omstandigheden, kunnen we dat allemaal wel gebruiken.

‘BACARDÍ Spiced wordt handmatig geblend door BACARDÍ’s Maestros de Ron, die al 7 generaties zorgvuldig geselecteerd én getraind wordt. Zij controleren, proeven en ruiken voortdurend om de kwaliteitsnormen te waarborgen en de unieke smaak van BACARDÍ rum te garanderen.’

Zelf aan de slag met BACARDI Spiced

Niet alleen is deze rum verkrijgbaar bij de bar of de lokale slijterij, je kunt ook zelf aan de slag gaan met BACARDI Spiced! Wij hebben het afgelopen weekend mogen ontdekken hoe leuk én simpel het is om een eigen cocktail te maken met deze gouden rum! Spiced is goed te gebruiken bij klassieke mixdrank, zoals rum-cola, of gewoon puur waarbij de authentieke smaak bewaard blijft. Wij zijn toch stiekem wel fan van de cocktail met hierin popcorn siroop…

Zo maak je ‘HEADLINES’ van Raysa Staal

• 15 ml limoensap
• 15 ml passionfruit puree
• 15 ml popcorn syrup
• 50 ml BACACRDÍ Spiced
• Aftoppen met gingerale
• Karamel popcorn (gewoon omdat je het wil snacken)

BACARDÍ Legacy winnares Raysa Straal ontwikkelde een fantastische cocktail om thuis na te maken. Perfect voor bij de movie night, maar ook voor bij jouw balkon-party dit weekend. Vul een cocktailglas met ijs, snij de limoen doormidden en pers er 15 ml limoensap uit en schenk het in het glas (limoensap uit een flesje kan natuurlijk ook). Voeg 15 ml passievrucht puree toe en daarna voeg je 15 ml popcorn syrup toe. Schenk 50 ml BACARDÍ Spiced in het glas en top het af met gingerale. Tot slot versier je de cocktail met een beetje munt of (onze voorkeur) met karamel popcorn.

Heb jij deze al geprobeerd?