MENU

Kom jij aan je liters?

BOS Ice Tea

We vieren nog even de zomer met BOS Original...

juli 27, 2020 reageren (0) Views: 901 Life Larissa Hendriks

Gratis sporten tot september bij David Lloyd!

We mogen weer sporten en daar zijn we maar al te blij om. Want man, wat is het lekker weer in Nederland de komende dagen! We willen niet alleen die fit-body showen op sit-down festivals, borrels in het park en op het strand in eigen land, we willen ons ook lekker fit voelen. Begin vandaag nog en geniet bij David Lloyd na aanschaf van een 12 maanden abonnement van gratis sporten tot 1 september 2020, we like!

Nu de dagen weer in het teken staan van volop zon en hoge temperaturen, willen we er allemaal op en topfit uitzien natuurlijk. In dit artikel geven we jou de tips om augustus te beginnen met een nieuwe lifestyle waar je fit tegen zegt. Keep on reading!

Cardio, het hoort erbij

Cardio, we vinden het niet allemaal altijd even leuk, maar man wat voelen we ons goed erna! Het fijne aan David Lloyd Club Amsterdam is dat je hier lesjes kan inboeken. Doe bijvoorbeeld een BLAZE les en get those calories burning! Wij zijn in ieder geval fan. Lekker bezweet kom je deze les weer uit, en dan staat het personeel weer bij de balie voor je klaar met jouw spullen. Alles in de club gaat op een onwijs vriendelijke manier, wel met de corona regels in acht genomen. Hier voelen we ons op ons gemak bij het sporten in deze wat vreemde tijd. Dus mocht je je nog niet helemaal lekker voelen bij het idee van een sportschool of sportlesjes, dan zit je hier zeker op een fijne plek.

Krachttraining, het blijft een feit

Naast de lesjes cardio (of zelf natuurlijk je rot rennen op de treadmill), is een potje krachttraining toch ook echt heel goed voor jouw lichaamsbouw. Krachttraining draagt bij aan sterkere spieren en sterkere botten. En dit zorgt er weer voor dat je minder kans hebt op blessures, handig bij die cardio hé!

Geen resultaat? Eet je genoeg?

Wanneer je gaat sporten is het ook belangrijk te kijken naar je voedingspatroon. Eet je gezond? Eet je genoeg? Je lichaam kan namelijk te weinig energie binnenkrijgen en hierdoor gaat je lichaam zich beschermen tegen een hongersnood. Je stofwisseling wordt dan trager om energie te sparen en je lichaam zal zuiniger omgaan met iedere calorie. Wanneer je sport, heb je energie nodig. Vooral wanneer je krachttraining op de planning hebt staan, is het belangrijk iets van tevoren te eten als eiwitten en koolhydraten. Na het sporten is het ook belangrijk iets te eten, want dan moet je het energielevel weer aanvullen en jouw spieren zullen hier zeker om vragen (al kan je ze niet horen). Bij David Lloyd Club Amsterdam is inmiddels gelukkig ook weer het restaurantje open waar je met genoeg opties je spieren weer tevreden kan stellen.

En geef je dus snel op voor een abonnement bij David Lloyd! Want des te langer kan jij genieten van gratis sporten tot september…