MENU

Vunzige Deuntjes goes slow wine

Het alternatief voor een concert: Het PickNick concert!

augustus 3, 2020 reageren (2) Views: 985 Events Larissa Hendriks

Dans mee op de picknicktafels van Meneer Nieges met Rewind Amsterdam

Eindelijk, het is weer tijd voor een feestje. We zijn blij dat we onze lezers desondanks het verbod op de festivals, toch kunnen voorzien van festival-inspo door het nieuwe alternatief hierop: de sitdown festivals. Boek snel jouw picknicktafel met vijf anderen voor komende zaterdag. Rewind Sitdown Festival verkoopt uit en er zijn nog een paar 6-persoonstafels beschikbaar! 

Klaar om te rewinden? Kom samen met ons dansen op de picknicktafels op het prachtige terras van Meneer Nieges in Amsterdam. Komende zaterdag bewegen we hier de heupjes, bestellen nog drie bier en vergeten ons van het grootse plezier in te smeren waarna we de volgende dag wakker worden met niet alleen een kater maar ook een rode smoel. We kunnen niet wachten!

Lekker sjansen vanaf de picknicktafel

Op dit sitdown festival worden alle regels van het RIVM in acht genomen, no stress! Je boekt namelijk een tafel op het terras en mag verder niet rondlopen. Denk maar zo: de vloer is lava! Rewind terug naar die jeugd met de lekkerste RnB classics. Wij weten wel waar wij belanden na een paar biertjes: op de tafels natuurlijk! Hier mag je namelijk wel de heupjes op losgooien, prima maniertje om de aandacht te trekken van die lekkere meid aan tafeltje vier of van die hunk aan tafeltje twee.

Ondanks dat je niet rond mag lopen, kan je wel aan je tafeltje genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Je wordt namelijk gewoon bediend! Wat een luxe niet? Iemand die jou op een festivalletje jouw biertje en bitterballetjes komt brengen, wie had dat ooit gedacht. Vergeet je pinpas of je Hansie niet! En moet je van al die biertjes nodig naar de wc, dan kan dat zeker. Wel voor een kleine bijdrage zodat deze schoongemaakt worden en jij met een gerust hart op de pot plaats kan nemen.

Zien we je daar?

What to bring? Op een sitdown festival is het mooie dat je alles lekker mee kan slepen wat je mee wil slepen (behalve natuurlijk de dingen die sowieso al niet toegestaan zijn mee te nemen naar een feestje). Aangezien het prachtig mooi weer wordt kan je het best vooral het volgende niet vergeten: zonnebril, zonnebrand, eventueel een petje, kaartspel mocht je zin hebben in een drankspelletje, telefoon voor de jaloersmakende stories (en taggen natuurlijk).

Na een uur zijn al 93% van alle tickets uitverkocht! Wees er dus als de wiedeweerga bij, want dit feest wil jij natuurlijk niet missen!

 

Datum: 8 augustus 2020 (komende zaterdag!)
Tijd: 15:00 – 22:00
Locatie: Meneer Nieges, Amsterdam
Kaartverkoop: HIER
Weertje: 31 graden, volle zonneschijn