MENU

Vier iedere overwinning met de Medal Pack collectie van...

Nog geen eco-vriendelijke tas? Zand-erover!

augustus 2, 2020 reageren (2) Views: 3083 Fashion Larissa Hendriks

Na zonneschijn komt regen

Na zonneschijn komt regen. In Nederland weten we dat we van de mooie dagen moeten genieten, want er komt sowieso een dag vol regen en onweersbuien aan! Zo zien we dit morgen alweer op de planning staan na een paar dagen mooi weer te hebben gehad. Het is niet zo dat direct alle warmte weg is, dus fietsen door de binnenstad is gegarandeerd een zweetfestijn wanneer je niet een ademend fietsjasje hebt om aan te trekken…

Regen kan zo heerlijk zijn: als je gewoon thuis op de bank zit met een lekkere kop thee in je handen. Echter is het minder fijn voor ons YUPPERS die zich iedere dag toch echt even door de stad bewegen. Bezweet op plek van bestemming? Check… Tenzij je een regenjas besteld die goed met je mee ademt. Zoals de regenjassen van HappyRainyDays.

Be Happy, ook wanneer het regent

Laat het weer niet je humeur verpesten! Laat die regen lekker gaan en stap alsnog de deur uit. Met een leven in Nederland zal je er toch echt mee moeten dealen, en er zijn genoeg manieren om droog over te komen. De regenjassen van HappyRainyDays doen het bijvoorbeeld erg goed. Technisch gezien houdt elke vierkante cm stof een kolom van 5000 mm water tegen. Daarnaast zijn alle naden getapet, zodat daar geen druppel water door kan. Naast dat deze jassen waterdicht zijn, is de regenkleding ook goed ademend. Nu is het wel zo dat we als Amsterdammers iedere stof van iedere kwaliteit op de proef stellen met ons fietsgedrag, maar de voering van 100% katoen dat transpiratievocht opneemt is dan wel erg gunstig.

Wij zijn erg blij met de regenjas, want niet alleen doet deze wat een regenjas hoort te doen, ook ziet het er nog fashionable uit ook. En dat is wat we willen, want in Nederland kan je maar beter goed voorbereid zijn op iedere onverwachte stortbui.