MENU

Dans mee op de picknicktafels van Meneer Nieges met...

Bar Rouge

Een chique avondje uitgaan bij Bar Rouge

augustus 4, 2020 Reageren (1) Views: 987 Events Larissa Hendriks

Het alternatief voor een concert: Het PickNick concert!

Als alternatief voor de festivals zien we al de sit-down festivals voorbij komen. Twerk met die billen bij Vunzige Deuntjes, schreeuw mee met de hits op Terug Naar Toen en geniet van meer nostalgie bij Rewind komende zaterdag op het terras van Meneer Nieges in Amsterdam. Ook op concerten komt een alternatief: het PickNick concert! En jij kan erbij zijn…

We hebben het hier over de campagne Raad je Plaatje van Legacy of Music, sublabel van Sony Music. Doe mee en wie weet win jij jouw plekje op dit PickNick concert! Hier wil je toch bij zijn?

Tickets alleen te winnen, niet te koop

Via het Instagram en Facebook account worden twee keer per week afbeeldingen gepost waarvan jij moet raden om welke muziek het gaat. Al deze nummers staan vervolgens in een afspeellijst “Legacy of Music op Spotify. Heb jij het antwoord goed geraden? Dan maak jij kans op 2 kaarten voor een speciaal PickNick concert wat einde zomer wordt gegeven. In totaal is er ruimte voor 80 man, een exclusief event dus! Je kan dan ook alleen maar je tickets winnen, deze zijn niet te koop.

Je maakt nog kans!

De actie loopt nog tot 15 augustus, dus ook jij maakt nog kans op een ticket! De 80 winnaars ontvangen als “toegangsbewijs” een koelbox gevuld met Sony speaker, Spotify abonnement, chocoladereep en nog meer leuke dingetjes! Staat deze binnenkort voor jouw deur?