MENU
e-bikes

E-bikes ouderwets? Die van QWIC niet!

Tover je bed om tot het lekkeste hotelbed

augustus 30, 2020 Reageren (1) Views: 2515 Gadgets Larissa Hendriks

Urbanears, get the urban look

Vooral onze medestadsgenoten in Amsterdam waarderen de kracht van echt goeie wireless oordopjes. Een half uurtje fietsen is namelijk niet gek voor een Amsterdammer, zo lang doe je er ten slotte over om van Oost naar West te komen. Dan willen we wel onze muziek op maximale kwaliteit kunnen beluisteren!

Urbanears lanceert twee nieuwe aanwinsten: Urbanears Luma en Urbanears Alby. Urbanears heeft het merkconcept ‘Always True’. Dit concept draait niet om mode of technologie, ‘Always True’ manifesteert de kernwaarden van Urbanears; menselijkheid, vooruitstrevendheid en lef.

Flitsen met Urbanears Alby

Met Alby flitsen we over de wegen van Amsterdam. Flitsers opgelet, deze yuppers rocken muziek door oordopjes met een pasvorm op maat door de drie verschillende maten oordopjes. En we zijn niet te stoppen, dankzij de 15 uur aan speeltijd en de eenvoudige wissels tussen nummers en telefoongesprekken door middel van stem- en touchbediening. Een perfecte balans tussen intuïtieve details, slank design en een perfecte pasvorm kenmerkt Urbanears Alby. Kies voor een kleur die bij je past; Charcoal Black, Teal Green, Ultra Violet of de Dusty White. Online kan je deze toppers bestellen voor €69,-.

Crossen met Urbanears Luma

Met een touch- en stembediening cross je van het ene nummer naar het andere nummer zonder gedoe. Een draagdetectiesensor en dubbele microfoons op elke oordop zorgen voor een haarscherp en helder geluid. En de spatwaterbestendigheid met IPX4 maakt dat we ook met deze must haves door de plassen kunnen crossen. Het ontwerp is rank en minimalistisch, ze kunnen direct worden gekoppeld en hebben een nog langere speeltijd dan de Alby: zo’n 25 uur. Ook bij deze oortjes kies je voor een kleur die bij je past; Charcoal Black, Teal Green, Dusty White of de Ultra Violet. Urbanears Luma is online verkrijgbaar voor €99,-.

Cross of flits jij binnenkort over de wegen van Amsterdam?