MENU
gedekte tafel

Tips voor een perfect gedekte tafel voor de feestdagen

Heb jij jouw kerstkado’s al ‘gevonden’?

december 12, 2018 reageren (0) Views: 2839 Gadgets, Life Larissa Hendriks

Met Lekker Bikes fiets jij altijd lekker door Amsterdam

Als je in Amsterdam woont zijn er een paar noodzakelijke dingen die je in orde moet hebben: een goede baan om de huur te betalen, een sociaal leven anders ervaar je flinke fomo, een abonnement bij de hipste sportschool David Lloyd Club en het allerbelangrijkste: een lekkere fiets.

Wil je gegarandeerd lekker op de fiets zitten door de drukke straatjes van Amsterdam? Spring dan net als ons op een van de lekkere fietsjes van Lekker Bikes Amsterdam. Nu al, na een paar weken, krijgen we van iedereen complimenten. Vooral de naam doet het ‘m: “wat heb jij een lekker fietsje!”, leuk hoor, die woordgrapjes. 

In ieder woordgrapje zit een kern van waarheid

En of dit een lekker fietsje is. Tot nu toe zijn wij onwijs tevreden over onze nieuwe vlam. Dit rode racemonster brengt ons zo van A naar B over de drukke straatjes van Amsterdam. Bochtje hier, bochtje daar. Met een flexibel stuur en lichtgewicht materiaal is het alsof je haast niets hoeft te doen. De versnellingen helpen hier ook een handje bij. Drie verschillende versnellingen maakt de fiets uitermate geschikt voor de linkerbaan. Pas op Amsterdam, hier komen we aan!

Pure Hollandse ambacht; een fiets van kwaliteit

Lekker Bikes staat voor premium kwaliteit, gebaseerd op ons alom geprezen Dutch Bicycle Design. Het zijn niet de goedkoopste fietsen die je kan vinden, maar Lekker Bikes vindt dat fietsen gemaakt moeten worden om lang mee te gaan. En dan moet je deze natuurlijk wel goed op slot zetten, anders heb je sowieso niets aan deze belofte! Voor je geld krijg je een kwaliteitsfiets met premium 100% aluminium en lichtgewicht frames, roestvrije materialen en hoogwaardige componenten. Wat je ziet is wat je krijgt en mocht het niet aan je verwachtingen voldoen, heb je een 2 jaar garantie op al onze frames en componenten. Verwacht eersteklas componenten, betrouwbare Shimano-versnellingsfuncties en een comfortabele rechtopstaande zitpositie. Rijd als een échte Amsterdammer.

Ook voor jou

Bij Lekker Bikes zal je altijd een fiets vinden die comfortabel bij je past. De fietsen zijn ontworpen met het oog op eenvoud en passen op een breed scala aan rijders. Zolang je niet kleiner bent dan 150 cm en niet groter dan 210 cm, zit je gegarandeerd lekker!