MENU

Na zonneschijn komt regen

Rick van het Meer valt niet in een trend...

september 6, 2020 reageren (2) Views: 3193 Fashion Larissa Hendriks

Nog geen eco-vriendelijke tas? Zand-erover!

Heb jij nog geen eco-vriendelijke tas?! Vooruit, zand erover, want wellicht wist je nog niet van het bestaan af, wij namelijk ook nog niet voordat we het merk Zand-erover leerde kennen. 

Zand-erover werd in 2014 opgericht in Amsterdam, Nederland door de Nederlandse ontwerper Sandy Visser. Haar liefde voor natuur en design weerspiegelt de verrassende en minimalistische ontwerpen. Samen met haar zus Shelly vormen zij het hart van het merk.

Minimalistische lederen designs

Zand-erover ontwerpt eco-vriendelijke leren tassen, accessoires en vloerkleden geïnspireerd op de grafische vormen en tinten van de natuur. Eco leer is leer waarbij zo min mogelijk chemische stoffen zijn gebruikt. Zand-erover is een Amsterdams label met minimalistische lederen designs. We like! Denk aan een collectie producten variërend van rugzakken en portemonnees tot zelfs leren vloerkleden! Over uitbreiden hoeft Zand-erover niks meer te leren. Flauw.

Slow fashion en tijdloze leren tassen en (interieur) accessoires die je jarenlang kunt koesteren, niet alleen voor één seizoen
Zand-erover

Zand erover!

We kennen allemaal dat Nederlandse gezegde wel. Had je vroeger ruzie met een vriendje of vriendinnetje, dan zeiden papa en mama al snel wanneer jullie beide een excuus hadden gemaakt: goed, zand erover! We begraven het, we hebben het er niet meer over en het is weer helemaal goed. Vergeven en vergeten, een nieuw begin, de lucht opruimen. Een filosofie die dit merk ook probeert te volgen. Zand-erover is namelijk van de minimale en nuchtere ontwerpen. Geen gedoe. En ‘zand’, dat verwijst trouwens ook naar de natuur die terugkomt in de ontwerpen.

 

Heb jij al een Zand-erover item?