MENU

Patrick Vale tekent New York als een baas

Grand Theft Auto V in Real Life?

juni 8, 2015 reageren (0) Views: 1519 Life Redactie BLVD

Checklist: It’s in the details!

“Vol frisse moed word je wakker, je werpt een blik op de wekkerradio en ziet de klok verspringen op 07:00. Zonder aarzelen spring je uit bed, je landt op het goede been. Gelukkig! Vandaag belooft een topdag te worden! Nadat je je tanden hebt gepoetst, de haartjes in de wax zijn gezet én de sportkleren zijn aangetrokken sprint je de trap af naar beneden.

Een ontbijt voor een winnaar wordt bereid, Radio 1 meldt de file-berichten van de zaterdagochtend, maar het gaat langs je heen. Jij bent gefocust op de prestaties die vandaag geleverd moeten worden (en het gebakken eitje in de pan). Nadat je je melksnor hebt afgeveegd moet je er dan toch aan geloven.

‘Eye of the Tiger’ schalt door de speakers terwijl je hevig aan het toeteren bent naar medeweg gebruikers. Ze rijden niet snel genoeg en geven verkeerd richting aan. Kortom, ze hebben geen winnaarsmentaliteit zoals jij. Bijna 08:00, de laatste opwarm-sprint met de auto, voordat het jouw tijd is om te presteren. Even diep ademhalen én gaan!”

Screen Shot 2015-06-08 at 4.38.42 PM

Klinkt een dergelijk verhaal jou bekend in de oren? Dan snap jij heel goed de meerwaarde van een goede voorbereiding. In plaats van dat je in de vroege ochtend al je spullen verzameld is het slim om de avond van te voren alles klaar te leggen, wij hebben een checklist voor jou gemaakt die let op de details!

– Download een checklist-app!
Handig om mee te beginnen, wij raden any.do aan. Met deze applicatie kan je eenvoudig instellen wat je op jouw belangrijkste dag van het jaar moet doen en om hoe laat. Of je nu een sportwedstrijd moet halen waarvoor je een sporttas moet pakken of die grote presentatie moet rocken!

– Schoenen maken de man
Of je nu een driedelig kostuum moet dragen of een sportbroek, de schoenen maken het altijd af. Draag stijlvolle, bruine herenschoenen als je naar een afspraak moet en kies voor vlotte sportschoenen om comfortabel en sportief je dag tegemoet te gaan!

Screen Shot 2015-06-08 at 4.42.43 PM

– Fragrance for the right mood
Een vaak ondergewaardeerde asset voor de man is zijn fragrance. Een luchtje geeft jou net dat extra zetje voor the flow waarin je wil raken. Een fris en fruitig geurtje kies je voor bij een drankje op een date terwijl je voor een wat zwaardere fragrance kan gaan bij een deftig diner.

– Grooming

Voor de baarddragende man is het van het grootste belang dat ‘zijn kindje’ a.k.a. ‘the beard’ goed verzorgd moet zijn. Je kan toch niet op een afspraak komen met een pluizige haarbos op de kin? Verwen je gezichtsbeharing like a man would do!

It’s in the details!

Tags: , ,