MENU

Fanatieke kerstmannen kennen geen rust

Overwinteren doen we feestend!

januari 14, 2020 reageren (0) Views: 1177 Events, Food Larissa Hendriks

Avondje uit met BLVD: Anastasia de musical & diner bij Westewind Scheveningen

Deze musical gaat over Anya, een Russische tsarendochter. Zij gaat op zoek naar haar familiegeschiedenis. Zal Anya de echte Anastasia Romanov zijn?

Acteurs

Degene die er voor ons uitsprongen waren Tessa Sunniva, zij speelt de rol van Anya. Wanneer zij gaat zingen is de hele zaal betoverd door haar prachtige stem, vooral wanneer zij zoektocht door de tijd zingt. Als wees weet zij je te ontroeren met haar stem en later met de prachtige kostuums spat ze van het toneel af. Zij wordt verliefd op Dmitri gespeeld door Milan van Waardenburg. René van Kooten, met zijn prachtige stem en natuurlijk een mooie verschijning om op het toneel te zien, speelt de rol van Gleb. En tenslotte Gerrie van der Klei speelt de rol van Groot vorstin Maria. Heel begrijpelijk dat zij al jaren met zoveel flairop het toneel staat.

Geschiedenis

Wees Anya komt Dmitri tegen en gaat samen met hem op zoek naar haar herkomst. Het verhaal begint in Rusland en eindigt in Parijs. Onderweg zie je prachtige paleizen, kostuums en decors. Wij hielden onze adem in bij de scene met de balletdanseres en danser. Dit alles speelt zich af begin twintigste eeuw. Zal het muziekdoosje uitkomst bieden?

Scheveningen

De musical wordt gespeeld in het beroemde Circustheater in Scheveningen. De entree van het theater voelt al als verwennerij, de avond uit is begonnen. De auto kan makkelijk geparkeerd worden in één van de parkeergarages in de buurt van het theater. Een hapje eten kan in het theater, maar ook in één van de restaurants aan het strand. Wij kozen er voor om een hapje te eten bij Grand Café Restaurant Westewind.

Tijdens een plensbui vielen we het restaurant binnen. Een leuke ober leidde ons naar een tafeltje en verzekerde ons dat hij er voor zou zorgen dat we op tijd zouden komen voor de voorstelling. We hoefden niet op de tijd te letten en het voor,-hoofd en nagerecht werd op tijd geserveerd. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd en we hebben heerlijk genoten van het eten.