MENU

Tover je bed om tot het lekkeste hotelbed

Houd het gezellig thuis met de nieuwe Monopoly voor...

oktober 26, 2020 reageren (2) Views: 3227 Gadgets Larissa Hendriks

De nieuwe unu e-scooter is future proof

Gemakkelijk en veilig mobiel zijn in tijden van Covid-19: het kan met de nieuwe elektrische scooter van unu. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak of een uitstapje in het weekend: met de nieuwe unu scooter ben je altijd snel en ontspannen waar je wil zijn: precies zoals de unu scooter liefhebber dat het liefste ziet.

Unu, een marktleider in Duitsland, ontving een investering van mobiliteitsbedrijf Pon om de Nederlandse markt betreden. En dat is maar goed ook! Dit nieuwe model zal zeker ook onze Nederlandse markt veroveren. De e-scooter is geheel ontworpen en geproduceerd in Berlijn, in samenwerking met partners als Bosch, LG, Vodafone en vooraanstaande product ontwerper Christian Zanzotti. Dit heeft geresulteerd in een innovatieve, slimme en stijlvolle e-scooter.

Oneindige vrijheid in een tijd van beperkingen

Het ervaren van de vrijheid om nieuwe plekken te ontdekken in en rondom de stad. In de huidige anderhalve meter samenleving ga je makkelijk en op een verantwoorde manier met unu bij dierbaren op bezoek. Vermijd stedelijke verkeersdrukte en ga duurzaam, betaalbaar, snel, moeiteloos en aantrekkelijk de weg op met unu.

Wat nu vooral in Amsterdam ook heel belangrijk is; duurzaam vervoer. De unu scooter is een ideale ‘urban mobility’-oplossing om mensen te verbinden met hun stad. Waar het design van andere elektrische scooters gebaseerd is op een klassieke scooter met fossiele brandstof, is de nieuwe unu scooter volledig in-house ontworpen om elektrisch te rijden. Door zijn lichte gewicht is de scooter makkelijk wendbaar. Tevens is het opladen heel eenvoudig dankzij de draagbare accu’s van LG. De accu kan in ieder normaal stopcontact binnen 7 uur volledig worden opgeladen. Ga zorgeloos een hele dag op pad: de actieradius van de scooter kan met twee volle accu’s oplopen tot meer dan 100 kilometer.

Handige features via de unu app

Vanaf volgend jaar zal unu stap voor stap nieuwe features uitbrengen die van toepassing zijn op de scooter. Zo zal onder andere de unu app gelanceerd worden waarmee je de innovatieve features van de scooter kunt bedienen. De unu scooter krijgt een digitale deelsleutel, wat een voordelige gezamenlijke aanschaf mogelijk maakt. Ook beschikt de slimme e-scooter over een geïntegreerde navigatie in het stuur en een anti-diefstalsysteem.

Een volledig vernieuwd model: de nieuwe unu scooter

Het nieuwe model is een bijzonder innovatieve upgrade van de unu scooter classic. De slimme e-scooter is nu verkrijgbaar in zeven kleuren: Glossy Red, Glossy Blue, Matte Pine, Matte Coral, Matte Stone, Matte White en Matte Black en kan al van jou zijn vanaf €2.799.

De oplaadkosten zijn slechts €0,75/100km. De elektrische aandrijving van Bosch is geïntegreerd in het achterwiel, waardoor de opbergruimte plaats biedt voor twee draagbare accu’s met daarbij grote boodschappen, sportspullen of een weekendtas. Geparkeerd heeft de buddy plaats voor twee helmen, dus je helm bij je houden is verleden tijd.

Ervaar het zelf!

Plan hier een gratis proefrit in. De eerste levering van de unu scooters zal in november plaatsvinden op basis van ‘first come, first served’, dus wees er snel bij! Toch liever eerst een persoonlijke unu drive experience? Kom langs de pop-up op de Elandsgracht nummer 55, bij Baskèts Stores in Amsterdam, van 3 november tot 23 november.