MENU

Community 2K40; een gezonder leven door en voor jongeren

Rick van het Meer valt niet in een trend...

oktober 31, 2020 reageren (3) Views: 4609 Events, Life Larissa Hendriks

Party in de David Lloyd Club Amsterdam

Feestjes, dansjes, genieten met een groep leuke mensen om je heen, we missen het allemaal. Alle clubs zijn dicht, behalve David Lloyd Club! Hier kan je nog wel jouw feestje vinden in de weekenden. 

Geniet dubbelop van groepslesjes door weer lekker te dansen met Zumba, te knallen in discolichten op goede muziek tijdens een pittige Blaze les of een Group Cycling of weer te jumpen op die beats tijdens de Jumping Fitness.

Ben jij jouw dansmoves verleerd?

Bij David Lloyd Club Amsterdam kan je verschillende lesjes boeken. Boek vooral een Zumba lesje om te checken hoe het met je dansmoves gesteld is. Kan je er nog iets van? Of ben je het inmiddels na al die maanden misschien alweer verleerd! Tijd om deze moves weer bij te houden door iedere week even een dansje te wagen in Studio 1. Shake that booty!

Terug in de club

De studio’s die gebruikt worden voor de lesjes Blaze en Group Cycling zijn zo ingericht dat je met die lichtshow kan inbeelden dat je in de club staat. Wanneer de trainer dan lekkere deuntjes door de speakers blaast is jouw avondje uit compleet (in hoeverre dat tegenwoordig compleet kan zijn, natuurlijk mis je dat drankje erbij maar des te meer is er om naar uit te kijken). Group Cycling is een fietslesje op de beat van de muziek. De trainer doet lekker energiek mee en laat jou zweten zonder dat je het door hebt. Tijdens het lesje Blaze kan je ook zeker zweetdruppels op de vloer verwachten. Laat de energie in de zaal je meesleuren naar die rode zone en dan kan ik je garanderen dat je je na de les op en top zal voelen.

Jump naar het volgende lesje

Ben je nog niet klaar om de het weekend te verlaten? Jump dan nog even mee met de Jumping Fitness! In dit lesje spring je op een kleine trampoline mee op de beat van de muziek. Ook hier springt de trainer gezellig mee en voordat je het weet heb jij de sfeer van jouw favoriete festival te pakken. Energielevel hoog, katerkansen laag. En zo ben jij helemaal klaar om die volgende week in te jumpen!

Zien ik jou ook weer in de club?

X

Larissa