MENU

Uit eten kan niet meer, uit koken wel bij...

6 slaaptips voor een wakker bestaan

januari 27, 2021 reageren (3) Views: 2500 Life Larissa Hendriks

Cycle brengt een ode aan vrouwelijke seksualiteit en zelfbewustzijn

“In controle zijn over jouw plezier in seks, met jezelf of met een ander. Als jij weet waar je zelf van geniet en bereid bent om jezelf te laten gaan, kan je de hele wereld aan.” Dat is de boodschap van de ‘Yes To Me’-campagne van Cycle.

Hoe kan het dat de wereld nog steeds overloopt van de taboes rondom het vrouwelijk lichaam, de cyclus en seksualiteit? Cycle wil dit soort ouderwetse gedachtepatronen doorbreken met de ‘Yes To Me’-campagne, “for radical self care” is de pay-off.

Genieten van jezelf

Voor deze campagne heeft Cycle acht prachtige vrouwen op de gevoelige plaat vastgelegd, die genieten van en met zichzelf, met hun lichaam. Vervolgens lichten zij toe waarom zij het belangrijk vinden om dit te doen voor henzelf en om alle vrouwen een hart onder de riem te steken. In alle eerlijkheid tonen zij hun kwetsbaarheid, hun kracht én hun plezier.

De videocampagne begint met beelden van hoe een pornografisch beeld van seks de samenleving heeft overgenomen, maar dat is natuurlijk niet hoe de gemiddelde vrouw seks beleeft. Plezier in de slaapkamer zou voorop moeten staan, want plezier in seks geeft een boost aan je zelfvertrouwen. En als je jezelf kunt zijn op de meest intiemste momenten, werkt dat door in de rest van je leven.

De (h)eerlijke realiteit!

De vrouwen in de Cycle campagne durven zich on top of the world te voelen, terwijl ze van zichzelf genieten. Choquerend? Misschien wel. Maar ook de (h)eerlijke realiteit.

Yes to my vulnerability.
Without apology.
And without fear.
Of how I will appear.

Cycle roept alle vrouwen op om goed naar zichzelf te kijken. Jij bent prachtig, op iedere mogelijke manier. Jij verdient liefde en plezier, met jezelf en/of met iemand anders.

Yes to standing up for myself.
Yes to seeing my face.
To seeing my truth.
Naked. Yes! Yes to sex!

De campagne is een ode aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Jezelf loslaten is een geweldige manier om de controle te nemen over je eigen leven. Je kwetsbaarheid laten zien is juist krachtig!