MENU

Dé regenjas voor iedere YUPPER: Rain Couture

Back to the Bamboo Basics

februari 11, 2021 reageren (3) Views: 6303 Fashion Larissa Hendriks

Steel de show met AriZona Adidas sneakers met jouw volgende wandeling

Samen lanceren AriZona en Adidas de Superstar Sneaker Collection. Welke millenial kent AriZona niet? Hét must-have drankje in de grote pauze na jouw Scheikunde les. En uiteraard had jij ook jouw Adidas sneakers aan, want kom nou, deze waren ook helemaal hip! Amazing dus, dat deze twee nu samen een sneaker collectie lanceren. Nostalgie to the max!

Even over AriZona: dit is een trots Amerikaans familiebedrijf. De missie om dranken van topkwaliteit aan te bieden in een uniek ontworpen verpakking maken zij zeker waar. De makers van de #1 kant-en-klare ijsthee in Amerika heeft een unieke positie in de wereldwijde drankenindustrie. Net als Adidas een van ’s werelds meest toonaangevende sportmerken is!

Steel de show tijdens je wandeling door het Vondelpark

Na de sneaker lancering in 2019, die alle verwachtingen overtrof, komen AriZona en Adidas Originals terug met een overtreffende samenwerking. De nieuwe sneaker ontwerpen zijn geïnspireerd op de iconische AriZona beelden met vier nieuwe kleurstellingen van het Adidas Superstar-silhouet. Natuurlijk inclusief het bloesemontwerp dat zo geliefd is bij AriZona fans. En bij ons Young Urban Potentials, hier steel jij de show mee tijdens jouw wandelingetjes door het Vondelpark!

Have an Iced Day!

De collectie bevat speelse AriZona details en de slogan ‘Have an Iced Day’ die op de buitenkant is geborduurd. Perfect dus om mee rond te lopen de komende dagen. Elke sneaker wordt geleverd met de herkenbare kersenbloesemveters. De AriZona x Adidas Original Superstar sneakers zijn vanaf 4 februari te koop via adidas.nl/arizona.