MENU

Teaser: Nissan Juke-R NISMO

Lekker Klokje: Casio G-SHOCK G-Steel

juni 15, 2015 reageren (0) Views: 1609 Gadgets Redactie BLVD

When in London: bezoek Oakley in Residence

Je bent Hollander dus je vindt fietsen ge-wel-dig. Als jij op reis gaat, waar dan ook in de wereld, zoek jij gelijk het dichtstbijzijnde fietsverhuurbedrijf om -zoals het een ware kaaskop betaamt- de onbekende routes af te leggen op de trappers. Mocht je binnenkort Londen bezoeken dan is de net geopende “Oakley in Residence” het Walhalla voor jou.

ONE OBSESSION
Een creatieve pop-up fietslocatie waarin jij je innerlijke Armstrong (hmmm…)  kan laten gloreren.  Een creatieve space waar bezoekers gratis (we blijven Nederlanders) workshops kunnen volgen. Verder zijn er bijeenkomsten voor fietsliefhebbers, tentoonstellingen en diverse filmvertoningen. De opening van de pop-up store maakt deel uit van de wereldwijde ONE OBSESSION campagne die mensen uit verschillende landen uitnodigt om ook op het zadel te springen om hun passie te delen samen met de #Lifeyours community.



Voor verschillende groepen
Oakley is een samenwerking aangegaan met de lokale sportorganisatie Lee Valley Youth Cycling Club, om speciale activiteiten aan te bieden voor hun in Oost-Londen wonende jeugdleden die een passie hebben voor fietsen, zoals privéworkshops fietsonderhoud die zullen worden gegeven door London Bike Kitchen.

“Fietsen wordt beoefend door een grote verscheidenheid aan uiteenlopende groepen”, zegt Tom Cartmale, Global Director Brand Communications. “Of u nu een prestatiegerichte wielrenner bent, een stadskoerier of dagelijkse fietst, ‘Oakley in Residence: London’ is een plek waar iedereen die geïnteresseerd is in de fietscultuur samen kan komen en plezier kan beleven aan hun gedeelde passie, waarbij de essentie van Oakley’s ONE OBSESSION merkboodschap tot leven wordt gebracht.”

Meer informatie @oakley.com/in-residence.

Tags: ,