MENU

Gourmetten en fonduen op zijn Aziatisch

De Hollandse pot op (tafel)

mei 20, 2021 reageren (2) Views: 2385 Food Larissa Hendriks

Alle Insta-story-koffieliefhebbers opgelet!

Starbucks maakt je klaar voor de zomer met de Insta-perfect Pink Coconut Refresha! Speciaal voor onze Insta-koffie-lovers die graag hun koffie’s delen via social media, is er nu dit fotogenieke drankje verkrijgbaar. Ren dus snel naar die Starbucks om de hoek, dit willen jouw followers niet missen!

Mooi roze is niet lelijk, en daarom steelt iedereen de show met een knalroze drankje: de #PINKcoconutDRINK. Maar er zijn ook nog meer Refresha’s verkrijgbaar voor wie roze toch wel lelijk weet te vinden… Lees snel verder…

Summah with a Refresha

De zomer kan dit jaar niet vroeg genoeg beginnen bij Starbucks. De aankomende warmere dagen en geopende terrassen roepen dan ook om wat welverdiende verkoeling. Dit jaar viert Starbucks de start van de zomer met de komst van nieuwe dranksoorten, waaronder de langverwachte Pink Coconut Refresha!

Dit roze drankje stond al een tijdje op het wensenlijstje van Starbucks fans en is nu eindelijk officieel verkrijgbaar bij alle Starbucks locaties in Nederland. De Pink Coconut Refresha is een ware hype op social media met fans over hele wereld die foto’s delen, en zeg nou zelf: dit roze drankje past perfect in je Instagram-feed, doe jouw followers even een plezier! De Pink Coconut Refresha komt zoals gezegd samen met de aantal andere nieuwe zomerse smaaksensaties uit de Refresha serie. Zodat ook roze-haters warm kunnen worden van deze coole drankjes: Cool Lime RefreshaVery Berry Refresha  en de Strawberry Açai Refresha.

Refresha’s zijn dorstlessend en gemaakt van groene koffie-extract, vruchtensap en echt fruit voor een perfecte zomerse oppepper. Of je nu kiest voor de vertrouwde Cool Lime Refresha en Very Berry Refresha of voor de nieuwe Strawberry Açai Refresha en Pink Coconut Refresha, deze hydraterende koffie-alternatieven geven een boost aan jouw dag!

Wij weten in ieder geval zeker, dat wij deze even heel snel gaan halen! Zien we je daar?