MENU

De lekkerste vegan street food thuisbezorgd!

Taqueria Bacalar: een authentiek Mexicaans pareltje in Amsterdam Noord!

november 14, 2021 reageren (4) Views: 5403 Food Larissa Hendriks

Suívie, de nieuwe superfooddrank die wél lekker is

 Je kent vast de uitspraak ‘alles is al eens bedacht’. De natuurlijke drank Suívie bewijst het tegendeel. Deze infusiedrank bevat als enige ter wereld sap van de Braziliaanse Jabuticaba bes.

Omdat deze superfood enorm gezond is, belooft deze sap met Jabuticaba bes, Zwitserse biologische appel en een vleugje gember dé nieuwe drank te worden.

Het geheim van Suívie

De Jabuticaba bes is hét gouden ingrediënt van Suívie. Deze superfood groeit aan de stam van de tropische Jabuticaba fruitboom. De vrucht mag in Europa dan nog tamelijk onbekend zijn, in Brazilië is de bes enorm populair. Dit komt omdat het vitamine C, eiwitten, antioxidanten en goede mineralen als calcium, kalium, ijzer, fosfor en magnesium bevat. Ook is de bes goed voor huid en haar. Reden genoeg voor het Zwitserse Suívie om de gezonde vrucht naar Europa te halen, in de vorm van ’s werelds eerste infusie.

Caloriearm en zonder suikers

We weten tegenwoordig dat gezond niet altijd caloriearm betekent. Een hoge hoeveelheid natuurlijke suiker in een drankje kan ervoor zorgen dat het calorierijk is. Denk daarbij aan verse appel- of sinaasappelsap. Suívie is daarentegen gezond én caloriearm. De drank is een vruchteninfusie op basis van Zwitsers bronwater en bevat geen toegevoegde suikers, zoetstoffen, smaakversterkers of conserveermiddelen. Verwacht je nu een waterige smaak? Niks is minder waar! Door de biologische appel uit Zwitserland smaakt het zoet en de gember maakt het verfrissend.

Fairtrade

De natuur geeft met de Jabuticaba bes een waardevol cadeau en dus wil Suívie op haar beurt iets terug doen. Daarom werkt het bedrijf direct samen met Braziliaanse en Zwitserse boeren. Het merk creëerde nieuwe lokale banen op een boerderij in São Paulo en investeert daar ook in onderwijs en gezondheidszorg.

Suívie is verkrijgbaar bij Jumbo voor €1,99 per 275ml.