MENU

KRAKATAU: zo trotseer je elke storm in stijl

Ever Evolving Talks by Calik Denim: de toekomst van...

februari 17, 2022 reageren (0) Views: 3449 Fashion Larissa Hendriks

Fashion couple goals: hippe ANWB anno 2022

We kennen allemaal de mini-me trend wel, maar waarom niet samen met jouw lief shinen in een matchende outfit? En dan niet à la het alom bekende ANWB koppel! Nee, samen helemaal hip in een relaxte outfit zoals een cosy suit.

Unisex kleding is hip en de trend blijft anno 2022 nog steeds groeien.

#Couplegoals

We horen je stiekem lachen als wij het over ‘matchende outfits’ met jouw lief hebben. Ja dat beeld van dat ANWB koppels met grote kaartlezers op hun fiets is niet zomaar te verdringen. Maar met de opkomende unisex trend worden de scheidslijnen tussen mannen – en vrouwenkleding steeds kleiner. Gendergrenzen vervagen, wat betekent dat het dragen van eenzelfde soort outfit nog helemaal niet zo gek klinkt.

Cosy suits

Nu zal jouw partner zich wellicht niet zo graag in een jurk hijsen, maar een gaaf chill pak is natuurlijk superleuk voor beide partijen! Een trend die we veelvuldig zien terugkomen in het straatbeeld. Draag er een mooi paar sneakers bij en een lekkere jas & you’re good to go! Mode is een manier om jezelf uit te drukken, iets wat gender overstijgend is. Hoe leuk is het dan ook om samen met jouw liefde te experimenteren met jullie outfits?!

Het in Amsterdam geboren slow fashion merk Capsule Studio Amsterdam heeft deze #couplegoals niet bij slechts een ‘goal’ gelaten. Oprichtster Anna en haar vriend Sebastian lanceerden een nieuwe capsule collectie bestaande uit een unisex cosy suit in twee kleuren: Burgundy Red en Blueberry Blue. Flaterend en stoer tegelijk.

Slow fashion

Capsule Studio is een nieuw (2020) slow fashion merk uit Amsterdam en staat bekend om zijn statement pieces die in kleine capsule collecties worden uitgebracht. De nieuwste collectie bestaat uit de unisex cosy suit in twee kleuren.

De pakken worden in Portugal geproduceerd van duurzame materialen om de belasting op het milieu zo klein mogelijk te houden. Meer van het merk zien? Kijk op www.capsulestudio.net.